Sosyal Medya

Güncel

İmamoğlu: Erdoğan'la ilişkilerimiz çok iyi olacak

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu Büyükçekmece'de konuştu.



Büyükçekmece'ye Belediye BaÅŸkanı Hasan Akgün'ü kutlamaya geldiÄŸini belirten Ä°mamoÄŸlu, "Seçmen, sandıkta bir mesaj verdi. Seçmen dedi ki, bu ÅŸehre hizmet et. Ama senin söylediklerini duyduk, hizmet ederken 16 milyon insanı bir bütün kabul ederek hizmet et"ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Ä°mamoÄŸlu'nun konuÅŸmasından öne çıkanlar ÅŸu ÅŸekilde:

Bu ÅŸehirde beraber çalışmaya ve beraber üretmeye varım. Göreceksiniz bu kardeÅŸiniz Ä°stanbul'un 39 belediye baÅŸkanını aynı ÅŸekilde karşılayacak. Hiç kimseyi birbirinden ayırmayacak, herkesi kucaklayacak. Efendim AKP'liymiÅŸ, MHP'liymiÅŸ, CHP'liymiÅŸ hiç birisini birbirinden ayırmadan Ä°stanbul'a hizmet edeceÄŸime hepinizin huzurunda söz veriyorum.

Biz bugüne kadar ÅŸunu söyledik: Artık kimse birbirinin inancını ölçmeye kalkmasın, herkes bu vatanı çok seviyor. Biz bu ÅŸehirde 16 milyon vatansever olarak bu ÅŸehre sarılmış insanlarız. Bu ÅŸehirde hayallerimizi kurduk ve gerçekleÅŸtiriyoruz.

Büyükçekmece belediye baÅŸkanı Hasan Akgün, önümüzdeki 5 yılda Ekrem Ä°mamoÄŸlu, büyükÅŸehir belediye baÅŸkanıyla daha güzel ÅŸeyler üretecek. BaÅŸka çabalara gerek yok, emniyetimizi polisimizi yormayın, kapı kapı gezip insanları tedirgin etmeyin. Biz bu ÅŸehirde devletimizin seçim tutanaklarında gerekli kurulların teminatları altında seçime girdik.

'ERDOÄžANLA Ä°LÄ°ÅžKÄ°LERÄ°MÄ°Z ÇOK Ä°YÄ° OLACAK'

Bu ÅŸehir benim kadar insanların gönlünü kazanan belediye baÅŸkanı görmemiÅŸ olacak. "Efendim seçilirseniz ErdoÄŸan'la iliÅŸkileriniz nasıl olur?" Çok iyi olacak. Ben hizmet için kaçanı kovalarım. CumhurbaÅŸkanı seni istemiyor. Göreceksiniz öyle bir isteyecek ki, öyle güzel hizmetler yapacağız ki. Güzel insanlar, barışmaya geldim. Bu ÅŸehir huzura hazır mı? Huzuru istiyor musunuz? Herkes oy kullandı mı kullandı, seçim bitti mi, bitti. Hayırlı uÄŸurlu olsun efendim.

Åžu kadar farkla oy kazandık vs. onları bir kenara bırakıyorum. Ä°ddialı konuÅŸuyorum, bu karakterimden asla ödün vermeyeceÄŸim göreceksiniz, benim kadar bu ÅŸehirde insanların gönlünü kazanan belediye baÅŸkanı görülmemiÅŸtir. Size söz veriyorum. Allah'ım ne benim yüzümden ne de sizin yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin. Güzel yüreÄŸinizle ve moralinizle göreceksiniz tüm sıkıntıları çözeceÄŸiz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.