Sosyal Medya

İş başı yapan Mansur Yavaş’ın belediyedeki ilk icraatı

Yüzde 50,93 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş mazbatasını aldı. Göreve başlayan Yavaş ilk resmi genelgesini yayımladı.



Devir teslim töreninin ardından görevinin başına geçen YavaÅŸ, yayımladığı genelge ile, araç kiralama, alım, satım, gayrimenkul kiralama gibi iÅŸlemlerin ikinci bir emre kadar durdurulmasını ve  izinde olan belediye çalışanlarının tümünün görevine dönmesini istedi. 
 
'TÜM Ä°ÅžLER Ä°KÄ°NCÄ° BÄ°R EMRE KADAR DURDURULMUÅžTUR'
Mansur YavaÅŸ imzalı genelgede, "08.04.2019 göreve baÅŸlama tarihinden itibaren BüyükÅŸehir Belediyesi, Genel Müdürlükler, ve baÄŸlı ÅŸirketlerinde her türlü ödeme, harcama, ihale, doÄŸrudan temin, mal ve hizmet alımı, personel alımı, araç kiralama, alım, satım, gayrimenkul kiralama, alış, satış vb., ilgili tüm iÅŸler ikinci bir emre kadar durdurulmuÅŸtur. 
 
Ayrıca BüyükÅŸehir Belediyesi EGO, ASKÄ° Genel MüdürlüÄŸünde, belediyeye baÄŸlı tüm ÅŸirketlerde çalışmakta olan iÅŸçi, memur, ÅŸirket elemanı personellerin izinlerinin durdurulması, izinli olan personelin görev yerine çaÄŸrılması konusunda gereÄŸini rica ederim." ifadelerine yer verildi. 
 
Genelge, büyükÅŸehir belediyesinin tüm birimleri baÅŸta olmak üzere EGO Genel MüdürlüÄŸü, ASKÄ° Genel MüdürlüÄŸü ve belediye iÅŸtiraklarine gönderildi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.