Sosyal Medya

Güncel

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'topal ördek' benzetmesine yanıt

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'topal ördek' benzetmesine yanıt verdi. İmamoğlu, "Kastedilen Meclis'teki bir üstünlük ise biz onu aşarız. Önemli olan hizmet değil mi? Öyle bir şeffaflık göstereceğiz ki toplum bile şaşıracak" dedi.



Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ve Anadolu Ajansı (AA) verilerine göre Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye (Ä°BB) BaÅŸkanlığı'nı kazanan Ekrem Ä°mamoÄŸlu, Güngören semt pazarını ziyaret etti.
 
Birgün'ün aktardığına göre Ä°mamoÄŸlu, burada CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın 'topal ördek' benzetmesine yanıt verdi.
"Zor iÅŸleri baÅŸarmak deÄŸerlidir. Biz zorlukların üstesinden geliriz. Yönetirken hiç kimsenin partisine bakmayacağımızı söylemiÅŸtik" diyen Ä°mamoÄŸlu, ÅŸöyle devam etti:
 
"Kastedilen Meclis'teki bir üstünlük ise biz onu aÅŸarız. Önemli olan hizmet deÄŸil mi? Öyle bir ÅŸeffaflık göstereceÄŸiz ki toplum bile ÅŸaşıracak. Onlar görmedikleri ÅŸeffaflığı görecek. Ama topal ördek kastında topal veya çolak gibi engelli tariflerini kastediyorlarsa bence bundan çok alınanlar olur. Bakın Avcılar'da iki kolu olmayan pırıl pırıl belediye baÅŸkanımız var. Dünyada nice engelli baÅŸarılı insanlar var. Yanlış bir tarif yapmış. Topal olmak, engelli olmak bir eksiklik deÄŸil."
 
Devamında "Ben sürece gülmeye devam ediyorum ama ÅŸunu söyleyeyim milletimizin yüzü gülüyor" diyen Ä°mamoÄŸlu, "Bana oy veren vermeyen kimseyi ayırt etmiyorum. Bir an önce 16 milyon insanın iradesinin neticeye baÄŸlanmasını bekliyoruz. Gözlerimiz Yüksek Seçim Kurulu'nda. Bunu tarih yazacak" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.