Sosyal Medya

Güncel

İBB binasında İmamoğlu pankartı

CHP İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde eylem yaptı. Seçim sonuçlarına itiraz eden AK Parti'yi İBB binasında Ekrem İmamoğlu pankartı açarak protesto eden Ataman, "Kaybetmelerine rağmen her yere 'Kazandık' afişleri asanlara karşı seçimin gerçek kazananı İmamoğlu'nu İBB binasından ilan ediyorum" dedi.



Sözcü gazetesinin haberine göre CHP'li Ataman, Ä°stanbul Saraçhane'deki Ä°BB binasına 'Milletin Ä°radesi Ä°BB BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu' yazılı bir pankart astı.
 
Ataman, söz konusu eylemi AK Parti'nin seçimi kaybetmesine raÄŸmen Ä°stanbul'un her yerine 'Kazandık' afiÅŸleri asılmasını protesto etmek için yaptığını söyledi.
Ataman "Kaybetmelerine raÄŸmen kazanmış gibi Ä°stanbul'un cadde ve sokaklarına afiÅŸ, pankart asıyor. Ben seçimin kazananı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nu büyükÅŸehir binasında ilan etmek istedim. AKP ayak oyunlarıyla Ä°stanbul'da milletin iradesini deÄŸiÅŸtirmeye çalışmak yerine, seçimin sonucunu kabullenmeli, demokrasiye olan baÄŸlılığını ilan etmelidir. Mazbatayı millet verdi, AKP seçim kurulları, hakimler, YSK, Anadolu Ajansı eliyle milletin iradesini yok saymak için uÄŸraşıyor" ifadelerini kullandı.

1 Yorum

  1. Ä°sa hemiÅŸ

    Nisan 04, 2019 PerÅŸembe 18:28

    Bir milyon farkla kaybetyikleri seçimlerde oyların yeniden sayılmasını talep eden parti farkın onbinlerle oldupu bir süreçte acaba niye meşru düreçten rahatsız oluyor ve mazbata almadan kendini başkan ilan ediyor. Seçim gecesi Binali bey erken açıklama yaptı derken takdir etmiştim kenfisini. Fskst gelinen düreç pis kokularla dolu.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.