Sosyal Medya

Güncel

Takan: Yeni parti kurma çalışmalarına başlayan çevreler, çıkan sonuca AK Parti'den daha fazla üzülmüş görünüyor

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, yeni parti kurulacağı yönündeki iddiayla ilgili olarak "Seçimden çok çok önce yeni parti kurma çalışmalarına başlayan o malum çevreler, çıkan sonuca AKP'den daha fazla üzülmüş görünüyorlar. Mansur Yavaş Ankara'yı, Ekrem İmamoğlu İstanbul'u kazanınca demoralize oldular" dedi.



"Seçim sonuçlarından sonra, çok merak ettiÄŸiniz, gerek telefonla gerekse elektronik postalar vasıtasıyla bana sorduÄŸunuz, 'Yeni parti çalışmaları ne oldu ne olur?' sorusuna cevap vermeye çalışalım" diyen Takan, ÅŸöyle devam etti:

"Kesin bir yargı olamaz ancak ilk izlenim fotoÄŸrafı olarak kabul edin;Seçimden çok çok önce yeni parti kurma çalışmalarına baÅŸlayan o malum çevreler, çıkan sonuca AK Parti'den daha fazla üzülmüÅŸ görünüyorlar. Mansur YavaÅŸ Ankara'yı, Ekrem Ä°mamoÄŸlu Ä°stanbul'u kazanınca demoralize oldular.

Bunu da etraflarından gizleyemiyorlar. Siyaseti çok yakından izleyen bir dostum, 'hem AK Parti'nin aldığı oy oranı hem de büyükÅŸehirleri kazanan muhalif isimler, yeni particilerin iÅŸini zora soktu. Partiyi kursalar bile baÅŸta AK Parti olmak üzere hiçbir yerden milletvekili koparamazlar. Kursalar bile iÅŸlevsiz kalırlar. Kurdular diyelim, BBP gibi marjinal pazarlık partisi olmaktan öteye geçemezler' yorumunu yaptı. Yazıya, 'kısa olacak' diye baÅŸlamıştım ama yine uzun oldu. Affınıza sığınıyorum."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.