Sosyal Medya

Güncel

AK Parti, İstanbul'u listesinden çıkardı: 15 büyükşehir kazandık

AK Parti'nin resmi sosyal medya hesabında yayınlanan 'Aziz milletimize şükranlarımızla' başlıklı teşekkür notunda partinin 15 büyükşehir kazandığı ifade edildi. Listede İstanbul yer almadı.



CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, 31 Mart gecesi sandıkların bir kısmının açılmasının ardından Ankara'ya geçerek balkon konuÅŸması yapmıştı.
ErdoÄŸan, konuÅŸmasında AK Parti'nin 16 büyükÅŸehir belediyesini kazandığını söylemiÅŸti.
 
AK Parti'nin bugün sosyal medya hesabından paylaşılan notta ise partinin 15 büyükÅŸehir belediyesini kazandığı ifade edildi.


Anadolu Ajansı (AA) ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre, ​AK Parti'nin kazandığı büyükÅŸehir belediyeleri ÅŸöyle:
 
"Balıkesir, Bursa, Erzurum, Malatya, Konya, Sakarya, Şanlıurfa, Samsun, Gaziantep, Kayseri, Ordu, Denizli, Kocaeli, Kahramanmaraş, Trabzon."
 
AK Parti'nin bugün yayınladığı açıklamada ÅŸu ifadeler yer aldı:
 
'HER ZAMAN MAZLUMUN YANINDA OLACAÄžIZ'
 
"Öncelikle AK Parti olarak bizleri, 2002 yılından bu yana seçimlerde 15. kez açık ara birinci parti yapan, sevgi ve muhabbetini esirgemeyen aziz milletime en kalbi teÅŸekkürlerimizi sunuyoruz. Bu seçimin maÄŸlubu yoktur. Galibi, bize destek versin yahut vermesin sandıkta oyunu kullanan hakkımızın her ferdidir.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinden alnının akıyla çıkan milletimizi, katılım oranıyla seçimde gösterdiÄŸi ferasetiyle bütün dünyaya bir kez daha demokrasi dersi vermiÅŸtir.
 
Vatan ve millet için kader birliÄŸi yaparak Cumhur Ä°ttifakını ülke genelinde yüzde 51.63 oy oranıyla birinciliÄŸe taşıyan MHP'li kardeÅŸlerimize de ayrıca ÅŸükranlarımızı sunuyoruz.
 
Halkımız, 15'i büyük ÅŸehir olmak üzere 24 il, 536 ilçe ve 200 beldede yine AK Partimizi tercih etmiÅŸtir. Bu baÅŸarının arkasında, parti çalışmaları için sabah namazı evinden çıkıp gece yarısı eve dönen baÅŸta kadınlarımız ve gençlerimiz baÅŸta olmak üzere tüm teÅŸkilatlarımızla birlikte AK Parti'ye gönül verenlerin emeÄŸi ve alın teri vardır.
 
Yerel yönetimlerde de tıpkı ülke yönetiminde olduÄŸu gibi her zaman mazlumun, maÄŸdurun, garip, gurebanın yanında olacağız.
 
Kimsesizlerin kimsesi olacağız. Asla kibirlenmeyecek daima milletimizin hizmetkarı olarak milletimizle birlikte geleceÄŸi yürüyeceÄŸiz. Sandıkta verilen mesajın farkında olarak halkımızla gönül köprüleri kurmaya devam edeceÄŸiz"
 
Sandıkta verilen mesajın farkında olarak halkımızla gönül köprüleri kurmaya devam edeceÄŸiz."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.