Sosyal Medya

Güncel

Suriye'de Türk askerlerine saldırı: 1 şehit, 1 yaralı

Suriye Azez'de Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye yapılan havanlı saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise ağır yaralandı.



DHA'nın haberine göre, Melkiye bölgesinde bulunan Türk askerlerinin olduÄŸu alana PKK/PYD tarafından 10.00 sıralarında havan saldırısı düzenlendi.

Saldırıda 1 asker ÅŸehit olurken, yaralanan 1 asker ise bölgeden tahliye edilerek tedavi için Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi. Saldırı yapılan nokta TSK tarafından topçu ateÅŸiyle vurulurken, ÅŸehit askerin naaşı Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Milli Savunma Bakanlığınca (MSB) Basın Halkla Ä°liÅŸkiler Daire BaÅŸkanlığından yapılan açıklamada, olay sonrası teröristlere ait belirlenen hedeflerin meÅŸru müdafaa kapsamında ateÅŸ destek vasıtalarıyla ateÅŸ altına alındığı kaydedilirken, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine baÅŸsaÄŸlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil ÅŸifalar dileriz" ifadesine yer verildi.

2419039_6243cef1148d36da01972cbb41456883

3 HAFTA ÖNCE SÖZLENMÄ°Åž

Åžehit olan SözleÅŸmeli Er Mustafa Ergen'in (21) memleketi Aksaray'a ateÅŸ düÅŸtü. 1 yıllık sözleÅŸmeli er olan ÅŸehit Ergen'in, 3 hafta önce sözlendiÄŸi ve Ramazan Bayramı'nda ise niÅŸan yapmaya hazırlandığı öÄŸrenildi.

Bir yıllık sözleÅŸmeli er olan ÅŸehit Ergen'in, 3 hafta önce Aksaray'a gelerek sözlendiÄŸi ve Ramazan Bayramı'nda niÅŸan yapmaya hazırlandığı öÄŸrenildi. Ergen'in cenazesinin yarın Aksaray'da defnedilmesi bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.