Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da bulunan Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı.



umhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda eÅŸi Emine ErdoÄŸan ile 3300 No'lu sandıkta oyunu kullandı.  Oyunu kullanan CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ÅŸunları söyledi: 

MALATYA'DAKÄ° OLAY BÄ°ZLERÄ° ÜZDÜ

Tabi 56 milyon Türkiye genelinde seçmen olarak kayıtlarda olduÄŸu bir seçime gidiyoruz. Öncelikle sabah iyi baÅŸlayan ama daha sonra Malatya'daki olay gerçekten bizleri üzdü. Böyle bir durumun olmaması gerekirdi. Ne yazık ki iki vatandaşımızın ölümü CumhurbaÅŸkanı olarak beni ciddi manada üzmüÅŸtür. Aynı ÅŸekilde arkadaÅŸlarımı... Tabi bu konuda ÅŸu anda Adalet Bakanlığımız, Ä°çiÅŸleri Bakanlığımız yargı süreci olarak da gerekli bütün araÅŸtırmaları, soruÅŸturmaları yapıyorlar. Ben bu iki arkadaşımıza rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. 

TEMENNÄ°M SEÇÄ°MLER BÄ°TTİĞİ ANA KADAR HERHANGÄ° BÄ°R DURUMUN OLMAMASIDIR

Fakat bu durumun tabi partiler arası bir adeta sorgulamaya, partiler arası bir bu noktada yargılamaya götürülmesini doÄŸru bulmuyorum. Bu tür durumlarda özellikle dudaklarımızın arasından çıkacak sözler çok büyük önem taşıyor. Temennim odur ki, seçimler bittiÄŸi ana kadar herhangi bir durumun olmamasıdır. ArkadaÅŸlarımdan aldığım bilgilerle de ÅŸu ana kadar da iyi gidiyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.