Sosyal Medya

Güncel

Süleyman Soylu: Arkasında Amerika da olsa Kandil'i de yerinde bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Seçimlerden sonra Kandil'i de yerinde bırakmayacağız, arkasında Amerika da olsa' dedi.



Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Etimesgut'ta yaptığı konuÅŸmada "Seçimlerden sonra Kandil'i de yerinde bırakmayacağız, arkasında Amerika da olsa" dedi.

Ayrıca yapılan operasyonlar ile ilgili ayrıntılara deÄŸinen Bakan Soylu; "Türkiye genelinde uyuÅŸturucu operasyonu sayısını 2017 ile 2018 yılı arasında yüzde 25 arttırdık. 2018'de uyuÅŸturucudan 23 bin 134 kiÅŸinin tutuklanmasını saÄŸladık. Türkiye genelinde uyuÅŸturucu operasyonu sayısını 2017 ile 2018 yılı arasında yüzde 25 arttırdık. 2018'de uyuÅŸturucudan 23 bin 134 kiÅŸinin tutuklanmasını saÄŸladık." açıklamasında bulundu.

Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Emniyet MüdürlüÄŸü Çevik Kuvvet Åžubesini ziyaret etti.

Buradaki konuÅŸmasında, zor ve sorumluluÄŸu ağır görevler ifa ettiklerine dikkati çeken Soylu, üzerinde hesaplar yapılan, sürekli karıştırılmak istenen, sürekli bedel ödetilmek istenen, tehditler ve fırsatlar coÄŸrafyasında bulunan bir ülkede, bu aziz millete hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Åžehirlerin asayiÅŸi ve trafiÄŸiyle beraber, insan hayatının tehdit edildiÄŸi terör, uyuÅŸturucu gibi tehlikelerle, insan onurunun ve hatta ekonominin tehdit edildiÄŸi siber suçlar gibi yeni suç türleriyle ve insanlığın vicdanını tehdit eden göçmen kaçakçılığı gibi küresel bir utançla, yoÄŸun bir mücadele halinde olduklarını ifade eden Soylu, ÅŸunları kaydetti:

"Bütün bu suçların odağında, uluslararası yapıları olan PKK ve FETÖ terör örgütleriyle kıyasıya mücadele ediyoruz. Özellikle PKK ile mücadelede, tarihimizin en güçlü seviyesindeyiz. PKK, bütün bu suç türlerinde faaliyet gösteren bir örgüt olduÄŸu için, trafikte arttırdığımız yol kontrolleri dahil ortaya koyduÄŸumuz bütün çalışmaların, bu örgütün bitirilmesi noktasında çok ciddi katkıları oldu."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.