Sosyal Medya

Güncel

Binali Yıldırım: Ayrıştırmayacağız, buluşturacağız

Başakşehir'de konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım "Hepimizin amacı, daha güzel günleri hem şehrimize hem de ülkemize getirmektir. Gerginliğin, ülkemizde kimseye faydası yok. Birbirimizi daha çok kucaklayacak, daha çok seveceğiz. Ayrıştırmayacağız, buluşturacağız" dedi.



AK Parti Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Binali Yıldırım, BaÅŸakÅŸehir'deki Mutlusan Elektrik Fabrikasını ziyaret ederek, iÅŸçilerle bir araya geldi.
 
Burada konuÅŸan Yıldırım, Ä°stanbul'un tek başına Türkiye ekonomisine yaptığı katkıya deÄŸinerek, "Ä°stanbul, hapşırsa, Türkiye nezle olur. O yüzden Ä°stanbul'un güçlü olması lazım. Ä°stanbul'un belediye baÅŸkanlığı, sadece kentin çöpünü toplamak deÄŸil. Ä°stanbul'da nikah kıymak, cenazeleri kaldırmak, yol yapmak, köprü inÅŸa etmek deÄŸil. O yüzden Türkiye'yi sırtında taşıyacak ÅŸekilde daha fazla üreten, daha fazla iÅŸ, aÅŸ kapısı açan bir ÅŸehir haline gelmesi lazım. Ä°stanbul'un geleceÄŸini böyle görüyoruz. Bunu, elbette ki, ilk önce Ä°stanbul'un kararıyla yapacağız. Pazar günü sandığa gireceÄŸiz. Seçim yapacağız. Yaptığımız seçim, Ä°stanbul'un seçimidir." diye konuÅŸtu.
 
Seçimin, meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye baÅŸkanlarının seçimi olduÄŸunu söyleyen Yıldırım, ÅŸöyle devam etti:

19-03/28/ana-manset-1553776630.jpg


"Genel siyaset bir ÅŸey söyler ama yaÅŸadığımız ÅŸehir için beklentilerimiz farklı. YaÅŸadığımız ÅŸehir, bizim, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceÄŸidir. O halde, bu ÅŸehrin geleceÄŸi için sorumluyuz. Kararımızda, bu sorumluluÄŸa ortak olmamız lazım. Bütün kardeÅŸlerimizden mutlaka sandık başına gitmelerini istiyorum. Katılımı önemsiyorum. Åžehrin geleceÄŸi için önemsiyorum. Tabii, seçmek sizin kararınız. Oy vermek, gönül iÅŸidir. Herkesi dinleyeceksiniz ve ona göre karar vereceksiniz. VerdiÄŸiniz karar, Ä°stanbul ve memleketimiz için en iyi karar olacak."
 
"BÄ°R KEZ AYDINLATIN, GERÄ°SÄ°NÄ° BÄ°ZE BIRAKIN"
 
BaÅŸbakanlık ve Bakanlık yaptığı dönemde, elinden geldiÄŸi kadarıyla Ä°stanbul'a hizmet ederek borcunu ödemeye çalıştığını ifade eden Yıldırım, yapmak istediÄŸi hizmetleri de bundan sonra belediye baÅŸkanı olarak yerine getireceÄŸini söyledi.
 
Binali Yıldırım, pazar günü halkın desteÄŸiyle belediye baÅŸkanı seçilmesi halinde, Ä°stanbul'a olan borcunun geri kalanını da daha fazla çalışarak, hizmet ederek ödeyeceklerini ifade ederek, "Seçilirsek, tekrar güzel iÅŸleri hem BaÅŸakÅŸehir hem de Ä°stanbul'a hep birlikte yapacağız. Anahtar, sizin elinizde. Işığı yakacak sizlersiniz. Bir kez aydınlatın, gerisini bize bırakın. Hepimizin amacı, daha güzel günleri hem ÅŸehrimize hem de ülkemize getirmektir. GerginliÄŸin, ülkemizde kimseye faydası yok. Birbirimizi daha çok kucaklayacak, daha çok seveceÄŸiz. Ayrıştırmayacağız, buluÅŸturacağız." açıklamasında bulundu.
 
Türkiye'nin bölgede önemli bir ülke olduÄŸuna iÅŸaret eden Yıldırım, "Türkiye, bölgede sadece kendinden sorumlu deÄŸil. Aynı zamanda gönül coÄŸrafyamızdaki 1,5 milyar insan, gözümüzün içine bakıyor. Türkiye, dimdik ayakta durması lazım ki, oralarda huzur olsun." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.