Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan: Avrupa'nın ikiyüzlü siyasetçilerine bir kez daha Türk demokrasisinin gücünü göstereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Avrupa'nın ikiyüzlü siyasetçilerine bir kez daha Türk demokrasisinin gücünü göstereceğiz.' dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan Adıyaman'da yaptığı konuÅŸmada, "Avrupa'nın ikiyüzlü siyasetçilerine bir kez daha Türk demokrasisinin gücünü göstereceÄŸiz." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"SANDIK MÄ°LLÄ° Ä°RADENÄ°N YIKILMAZ KALESÄ°DÄ°R"

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Sandık bizim namusumuzdur, sandık milli iradenin aşılmaz, sarsılmaz, yıkılmaz kalesidir." ifadelerini kullandı.

"BU DAVAYA Ä°HANET EDENLER ARTIK BU DAVADA YER ALAMAZ"

"Bizim trenden inenler bir daha bu trene binemeyecekler." diyen ErdoÄŸan, ÅŸöyle devam etti:

"Bu davaya ihanet edenler artık bu davanın saflarında yer alamazlar."

"SEN KÄ°MÄ° ALDATIYORSUN?"

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu'na iliÅŸkin, ÅŸunları söyledi:

"Bu Bay Kemal'de utanma yok. Geçen 'BaÅŸörtüsü sorununu biz çözdük' diyor. Ya sen neyi çözdün? Ä°kna odalarının sorumlusu olan kadın, Ä°stanbul Üniversitesi'nde rektör yardımcısıydı, senin partinin milletvekili oldu. Sen kimi aldatıyorsun?"

"TÜRK DEMOKRASÄ°SÄ°NÄ°N GÜCÜNÜ GÖSTERECEĞİZ"

Mısır'da darbe karşıtı 9 kiÅŸinin idam edildiÄŸini hatırlatan ErdoÄŸan, "9 kiÅŸinin idam edildiÄŸi gün darbecilerin elini sıkmak için kuyruÄŸa giren Avrupa'nın ikiyüzlü siyasetçilerine bir kez daha Türk demokrasisinin gücünü göstereceÄŸiz." diye konuÅŸtu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, alandaki vatandaÅŸlara hitaben, "Pensilvanya'dan, Kandil'den, Avrupa'dan, Türk milletinin iradesine ipotek koymaya çalışan alçaklara sandıkta esaslı bir ders verecek miyiz?" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.