Sosyal Medya

Güncel

Tamer Korkmaz: CIA’in Dumanlı’sı, Pazar günü için fal tutuyor

Tamer Korkmaz- Yeni Åžafak



Sam Amca’sının Borazanı Dumanlı “Her bir oy diyor ki, ‘Biz artık seni istemiyoruz. Sandığa gitmeli ki, bu karanlık dönem sona ersin!”
 
Åžayet 15 Temmuz’daki darbe giriÅŸimi baÅŸarılı olsaydı ve de Bağımsız Müslüman Türkiye ABD/NATO tarafından iÅŸgal edilseydi; CIA’in Paralel Elemanı/Tescilli Vatan Haini Ekrem Dumanlı için “aydınlık bir dönem!” baÅŸlayacaktı!
 
*
 
Ajan Dumanlı, ErdoÄŸan için “Gider aÄŸabeycim gider, Ya adam gibi gider, ya da gitmek zorunda kalır” demiÅŸti! (1 Eylül 2015)
 
Locaefendi’sinin Dumanlı’sı bu tehdidi savurduÄŸunda FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasına “on buçuk ay” vardı!
 
On buçuk ay sonra: Locaefendi’sinin FaÅŸist Cuntası, aziz milletimiz ve güvenlik güçlerimiz tarafından nakavt edilince; bu Kahpe Dumanlı ile Paralel hainlerin alayı çok büyük bir hayal kırıklığına uÄŸradılar. Hayatları karardı!
 
*
 
Bir de, seçim sandıklarındaki hayal kırıklıkları yahut hezimetleri var: 2014 Yerel Seçimi’nden itibaren bugüne kadar yapılan beÅŸ büyük seçim ile bir de referandumda bunların destekledikleri partiler veya adaylar kaybetti!
 
Aynen bu Dumanlı gibi CIA elemanı olan Kaçak Ä°blis Mr.Topçin, 30 Mart 2014’teki seçiminin hemen öncesinde “Haftaya Pazartesi günü AKP’nin büyük seçim yenilgisini kutlayacağız” diye tweet atmıştı!
 
31 Mart 2019 öncesinde ise Kaçak Dumanlı “hariçten gazel okuyor” ve “karanlık bir dönemi geri getirebilmek” gayesi ile Youtube’ta ihanet fışkıran kanalı üzerinden “fal tutuyor!”
 
ÅžER ORTAKLIÄžI
 
FETÖ’nün Dumanlı’sı Amerika’sının bayrağını açmış, Cumhur Ä°ttifakı’na karşı Zillet Ä°ttifakı’na oy verilmesi için çaÄŸrı yapıyor!
 
CHP+HDPKK+Ä°P için çırpınıyor, FETÖ!
 
HDPKK’nın başındaki Sezai Temelli “Kürdistan’da kazanacağız. Batı’da da AKP ve MHP’ye kaybettireceÄŸiz!” demiÅŸti. Sonrasında, “YavaÅŸ da Ä°mamoÄŸlu da bilecek ki seçilmiÅŸlerse HDP’nin oylarıyla seçilmiÅŸlerdir” diyerek el artırdı!
 
PKK terör örgütünün elebaşılarından Cemil Bayık da “GeleceÄŸini güvence altına almak isteyen herkes ErdoÄŸan ile Bahçeli faÅŸizmine karşı mücadele etmelidir” diyor!
 
Yani, nedir?
 
-Ha Mister Temelli, ha Mister Dumanlı…
 
-Ha Mister Dumanlı, ha Cemil Bayık…
 
Alayı, Sam Amca’sının pek kullanışlı elemanlarıdır.
 
Terör örgütlerinin (FETÖ+PKK) Zillet Ä°ttifakı, bir de bu örnekle tescillenmiÅŸtir.
 
*
 
Mister Dumanlı, 7 Haziran 2015 seçimlerinden bir ay kadar evvel Diyarbakır’da Gültan Kışanak’la “Arka Kapı Siyaseti” yapmıştı: FETÖ’nün HDPKK ile iÅŸbirliÄŸini açığa vuran sahnelerden sadece birisiydi.
 
“BAÅžI DUMANLI” KEMAL
 
Kemal KılıçdaroÄŸlu ile Enis BerberoÄŸlu’nu 17 Mayıs 2015’te gazetesinde ağırlayan da; Uncle Sam’in Sıfır Sıfır Yedi’si Mister Dumanlı idi...
 
CHP’nin başı “Benim Adım Kemal” 20 Mayıs 2015’te YurttaÅŸ Aydın DoÄŸan’ın Hürriyet’ine yaptığı açıklamada “TIR’ların filmleri var. O görüntüleri seyrettim!” diyordu!
 
Enis BerberoÄŸlu, iÅŸte bu görüntüleri 27 Mayıs 2015’te John Dündar’a ulaÅŸtırmıştı:
 
Siyonist Joe Biden’ın “Büyük Kahraman!” diye andığı Mister Dündar da, o dönemde genel yayın yönetmenliÄŸini yaptığı Amerikancı Cumhuriyet’in manÅŸetinden 29 Mayıs 2015’te bahse konu olan ihanet yayınını gerçekleÅŸtirmiÅŸti.
 
Bütün bunlar; 7 Haziran 2015 genel seçiminden evvel yaÅŸanmıştı!
 
YASAÄžI, BÄ°R SÖYLEYÄ°ÅžTE KALDIRMIÅž…
 
Kemal KılıçdaroÄŸlu, Saadet Partisi’nin yayın organı TV 5 televizyonunda aynen ÅŸöyle dedi: “O dönemdeki YÖK BaÅŸkanı ile görüÅŸtüm. BaÅŸörtüsü yasağının kaldırılmasını söyledim ve kaldırdılar…”
 
Görüyorsunuz: “Benim Adım Kemal”de zerre kadar utanma duygusu kalmamış…
 
“Başı Dumanlı Kemal” o denli uçuÅŸa geçmiÅŸ ki; yalan dolanda da sınırları aÅŸmış vaziyette!
 
*
 
CHP’nin üniversitelerde türbanın serbest olması için yapılan anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸini iptal ettirmek üzere 2008’de Anayasa Mahkemesi’ne yaptığı baÅŸvuruyu, “O dönemde KılıçdaroÄŸlu genel baÅŸkan deÄŸildi…” diyerek es geçelim!
 
DANIÅžTAY’A “PARALEL KOÅžU” YAPMIÅžLARDI
 
Ya, CHP’nin baÅŸörtüsüne yasak için 12 Ekim 2013’te Danıştay’a baÅŸvurusunu ne yapacağız? KılıçdaroÄŸlu’nun genel baÅŸkanlığında, CHP’nin Paralel Ä°ÅŸbirlikçisi Ä°stanbul Milletvekili Mahmut Tanal Danıştay’a koÅŸturmuÅŸtu!
 
*
 
Yeri gelmiÅŸken; 18 Åžubat 1998 tarihli Sabah gazetesi haberi ile de Üfürükçüler Kralı Kemal Bey’in kulaklarını çınlatalım:
 
“SSK’da Türban Krizi” baÅŸlıklı o haberde, “SSK Genel Müdürü Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun talimatıyla; türbanla duruÅŸmaya giren kurum avukatları hakkında soruÅŸturma baÅŸlatıldığından” bahsediliyor!

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.