Sosyal Medya

Saadet liderinden Numan Kurtulmuş açıklaması: Beni üzen, arkadaşlarımızın bir koltuk uğruna düştüğü durum

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5’te Ahu Özyurt’un, sunduğu ‘Düşünme Vakti’ programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.



Saadet Partisi Genel BaÅŸkanı Temel KaramollaoÄŸlu, TV5’te Ahu Özyurt’un, sunduÄŸu ‘DüÅŸünme Vakti’ programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın kendisi ve partisi hakkındaki söylemlerine tepkisini dile getiren KaramollaoÄŸlu, AK Parti Genel BaÅŸkanvekili Numan KurtulmuÅŸ’u ise ÅŸu sözlerle eleÅŸtirdi:
 
“ErdoÄŸan ve çevresindeki insanlarla uzun yıllar siyaset yaptık. Hatta bazıları bizimle beraberdi. Bizden kopup gittiler. ‘Harun olmaya geldiler, Karun oldular. Biz AKP gibi firavunlaÅŸmayacağız’ derken baÅŸka bir havaya girdiler.”
 
“BENÄ° ÜZEN, KOLTUK UÄžRUNA DÜÅžTÜKLERÄ° DURUM”
 
Kendisini üzen noktanın, yapılan eleÅŸtiriler deÄŸil, hakaretler ve atılan söylemler olduÄŸunu ifade eden KaramollaoÄŸlu konu ile ilgili görüÅŸlerini ÅŸöyle açıkladı:
 
“Beni üzen nokta ÅŸu: KalleÅŸçe, alttan vurulmaz. Yalan söylenmez. Ä°ftira, hakaret edilmez. Siyasetin de bir üslubunun olması icap eder. Benim fikirlerimi beÄŸenmeyebilirsiniz. Ama benim söylemediklerimi bana mâl etmeye çalışırsanız, söylediklerimden dolayı bana hakaret ederseniz, hele de bir iftira yaparsanız olmaz. Beni üzen bu… Beni üzen, arkadaÅŸlarımızın bir koltuk uÄŸruna düÅŸtüÄŸü durum...”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.