Sosyal Medya

Güncel

3 bin kişilik aşiret, HDP’den AK Parti’ye geçti

Batman’ın Kozluk ilçesinde Müsi aşireti mensubu 3 bin kişi, HDP'den AK Parti'ye geçti.



Batman'ın Kozluk ilçesinde Müsi aÅŸireti mensubu 3 bin kiÅŸi, HDP'den AK Parti'ye geçti. AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, aÅŸiret adına rozeti eski HDP Ä°l Genel Meclisi üyesi SavaÅŸ Çıtanak'a taktı.

Özdemir, AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Akif Gür ve AK Parti Batman Belediye BaÅŸkan adayı Murat GüneÅŸtekin ile birlikte 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Kozluk ilçesinde seçim lokali açılışına katıldı. Lokal açılışı sırasında daha önce AK Parti'den istifa ederek HDP'ye katılan ve ÅŸimdi de HDP'den istifa eden Ä°l Genel Meclis üyesi SavaÅŸ Çıtanak AK Parti'ye geçti. Çıtanak'a parti rozetini Özdemir taktı. Çıtanak yaptığı konuÅŸmada, "Evime geri döndüÄŸümden dolayı mutluyum. Ailem ve 3 bin kiÅŸilik aÅŸiret mensuplarımla AK Parti'ye geçtik" dedi.

"BÄ°ZLER HALKIMIZIN HÄ°ZMETKARIYIZ"

Burada konuÅŸan AK Parti Batman Milletvekili Özdemir ise, AK Parti'nin Kozluk'ta bugüne kadar verdiÄŸi tüm vaatleri yerine getirdiÄŸini söyledi. Gerek Kozluk'un gerek Batman'ın ve Türkiye'nin AK Parti kadrolarına ihtiyacı olduÄŸunu vurgulayan Özdemir ÅŸöyle dedi:

"Siz vatandaÅŸlarımız belediye baÅŸkanlarına, ilçe baÅŸkanlarına ve biz milletvekillerine istediÄŸiniz zaman ulaÅŸabilirsiniz. Çünkü bizler halkımıza üstten bakanlar deÄŸiliz. Bizler halkımızın hizmetkarlarıyız. Bizler sizlere hizmet etmek için varız. AK Parti'den önce, bizim memlekette çekilen en büyük sıkıntı bir il baÅŸkanı, belediye baÅŸkanı veya bir milletvekili ile görüÅŸmek çok zordu. GörüÅŸmek için mutlaka bir aracı bulmanız gerekiyordu. Bugün ise AK Parti geldi ve tüm bunları yıktı, devirdi. Ne yaptık göreve gelir gelmez hepimiz telefonlarımızı, adreslerimizi ve iletiÅŸim bilgilerimizi sosyal medyaya attık. Ä°steyen bize kolaylıkla ulaÅŸabiliyor. Biz sizlerin hayır dualarına talibiz. Sizler kendinize 31 Mart'ta hizmetkar seçeceksiniz. Åžundan emin olun ki Kozluk'a bir hizmet gerekiyorsa o hizmeti Kozluk'a getirecek olan AK Parti ve karşınızda gördüÄŸünüz bu kadrodur.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.