Sosyal Medya

Aileyi Koruma Platformu'ndan Aile Bakanına açık mektup: Toplum yapımızı dinamitliyorsunuz...

Aileyi Koruma Platformu Başkanı Adem Çevik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'a açık mektup yazdı.



Mektubunda ailenin sadece kadın ve çocuktan ibaret olmadığına dikkat çeken Adem Çevik, "Sayın Bakan, malumunuz olduÄŸu üzere bugünkü anlamda çekirdek aile; anne, baba ve çocuklardan meydana gelmektedir. Aileye yönelik çalışmalarınızda, eÄŸer siz aileyi sadece anne ve çocuktan ibaret görüp de babayı ıskalarsanız, millet olarak bizi biz yapan en saÄŸlam toplum yapımızı dinamitlemiÅŸ olursunuz. Sayın Bakan, yine malumunuzdur ki; insan denince biz hem kadın hem erkek ve hem de çocuk anlarız. EÄŸer siz insana yönelik icraatlarınızda sadece kadın ve çocuÄŸu ele alır, erkeÄŸi dışlarsanız, Allah'ın kullarını ayrıştırmış, erkeÄŸi ötekileÅŸtirmiÅŸ olursunuz." dedi.

"Sadece kadını koruma altına alarak ailede adaleti bitirmiş oluyorsunuz"

Ailede adalet yapısına vurgu yapan Çevik, "Sayın Bakan, görüldüÄŸü üzere, Allah'ın emrettiÄŸi ÅŸekilde insan neslinin devam edebilmesi için, ailede adaletin saÄŸlanması gerekmektedir. Sadece kadın haklarından bahsederek, her hal ve ÅŸartta, erkeÄŸi ömür boyu nafaka ödemeye mahkum etme meselesinde, erkeÄŸin evden uzaklaÅŸtırılmasında ve karı - koca iliÅŸkileri meselelerinde  olduÄŸu gibi, sadece kadını koruma altına alarak ailede adaleti bitirmiÅŸ oluyorsunuz." ifadelerini kullandı.

"Bu uygulamalarla toplumda onulmaz yaralar açmış oluyorsunuz"

"Bu uygulamalarla erkeÄŸi dışlamış, ötekileÅŸtirmiÅŸ, yok saymış oluyorsunuz ve büyük bir kul hakkı ihlali yaparak aileyi parçalamış, bireyler arasında sevgi ve samimiyeti kaldırmış, toplumda onulmaz yaralar açmış oluyorsunuz." diyen Çevik, ÅŸöyle devam etti:

"Sayın Bakan, erkek dışlanırsa aile biter. Aile biterse bu toplum biter. Biz millet olarak biteriz sayın bakan ve bitiyoruz da. Allah'ın hiç de hoÅŸ karşılamadığı bir helal olan boÅŸanmanın, böylesine dinine sadık bir toplumda, bu kadar yaygınlaÅŸmış olması, size bir ÅŸey ifade etmiyor mu? Üzülerek söylemek gerekirse milli eÄŸitimimiz gibi ailemiz de S. O. S veriyor sayın bakan, alarm zilleri çalıyor. Lütfen duyun ve acil önlemler alın artık. Özellikle TV kanallarında yayınlanan onlarca dizi maalesef aile yapımıza kast eden bir anlayışta hazırlanmaktadır. Biliyorsunuz ki; aile yapımıza ilk dinamit 'dallas' ve Brezilya dizileriyle atılmıştı. Lütfen aile bakanı olarak gayrı meÅŸru hayatı özendiren, çarpık iliÅŸkilerin pompalandığı bu dizilere de bir dur deyiniz."

"Sema MaraÅŸlı Hanımın önerilerine kulak veriniz"

Çevik, "Kadın yazarlarımızdan Sema MaraÅŸlı Hanımı okuyorsanız önerilerine kulak veriniz, okumuyorsanız lütfen okuyunuz. Hatta aile hakkında kafa yoran, yazı yazan münevverlerimizi, uzun yıllar hayatı birlikte paylaÅŸmış anne babaları bakanlığınıza davet ediniz, onları dinleyiniz, görüÅŸlerini alınız." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

"Kılavuz olarak sadece feminizmin kokusu sinmiÅŸ olan KADEM alarak ailenin köküne kibrit suyu dökmüÅŸ olursunuz"

"EÄŸer, ÅŸimdiki yaptığınız gibi, kılavuzunuz olarak sadece, feminizmin kokusu sinmiÅŸ olan KADEMÄ° kabul ederseniz, siz de ailenin köküne kibrit suyu dökmüÅŸ olursunuz." diyen Çevik, ÅŸu ifadeleri kullandı:

"Çünkü siz de kul hakkına girmiÅŸ olursunuz. Kul hakkı ihlallerini onaylamış, meÅŸrulaÅŸtırmış olursunuz. Unutmayınız ki bir millet, güçlü aile yapısıyla, aile de güçlü bireyleriyle var olur. Bir toplum kadınlarıyla hayatta kalabildiÄŸi gibi yine kadınlarından da bozulup yok olur. Tarihin tozlu sayfaları bunun misalleriyle doludur. Adalet hakkaniyet ölçüsünde hak dağıtmaktır. Adalet terazisi ÅŸaÅŸarsa, güven ortadan kalkar ve zulüm olur. Zulmün olduÄŸu yerde, baskı, ÅŸiddet ve korku artar, güçlüler hep haklı olur."

"Siz o görevi kabul ettiÄŸinize göre vebalini de üstlenmiÅŸ oldunuz"

Çevik, son olarak "Kul hakkı ihlalleri hayatın bir gerçeÄŸi ve gereÄŸi gibi kabul görür. Kul hakkının gözetilmediÄŸi bir topluma Allah'ın rahmeti, bereketi inmez. Allah'ın rahmetinin inmediÄŸi bir toplumda huzur ve mutluluk kalmaz. Zalimler hükümran olur amma zulümle de abad olunmaz Sayın Bakan. Yükünüz ağır, vaktiniz dar, meseleniz çok üstelik yetiÅŸkin elemanınız az olabilir ancak siz o görevi kabul ettiÄŸinize göre vebalini de üstlenmiÅŸ oldunuz.  Bizden hatırlatması..." dedi.

 

Kaynak : Ä°LKHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.