Sosyal Medya

Güncel

Binali Yıldırım: Beylikdüzü'ne metro gelecek

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.



Binali Yıldırım, Beylikdüzü'ndeki Işıldak Kültür Sarayı'nda, DoÄŸu ve GüneydoÄŸu kanaat önderleriyle bir araya geldi.
 
Toplantıda konuÅŸan Yıldırım, Beylikdüzü'nün, Ä°stanbul'un son yıllarda geliÅŸen bir ilçesi olduÄŸunu ifade ederek, "Beylikdüzü, ÅŸöyle yeÅŸil böyle yeÅŸil, göklere uçuruyorlar. Ben gelirken yeÅŸillik görmedim. Siz gördünüz mü? Binalardan baÅŸka bir ÅŸey gözükmüyor. Yakuplu'da yeÅŸil alan hasreti var mı? Kim çözer? AK Parti çözer." diye konuÅŸtu.
 
'BEYLÄ°KDÜZÜ'NE METRO GELECEK'
 
Yıldırım, Beylikdüzü'nün de diÄŸer ilçeler gibi ulaşım sorunu olduÄŸunu dile getirerek, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:
 
"Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uÄŸurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeÅŸil vadi koridorunu yapıyoruz. Her ÅŸey gelecek kuÅŸaklar için, bunun için çalışıyor, gayret ediyoruz. Ä°stanbul sıradan bir ÅŸehir deÄŸil, Türkiye'nin özeti ve üreten ÅŸehridir. Ä°stanbulsuz Türkiye düÅŸünülemez. Bunun için Ä°stanbul Hazreti Peygamberimizin müjdelediÄŸi, Fatih Sultan Mehmet'in fethettiÄŸi, Mimar Sinan'ın süslediÄŸi, Gazi Mustafa Kemal'in iÅŸgalden kurtardığı, 1994'te Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın ayaÄŸa kaldırdığı bir ÅŸehirdir. Åžimdi Ä°stanbul, cumhuriyetimizin 100. yılına giderken yeni bir rekora hazır mısınız? 31 Mart'ta genç, yakışıklı baÅŸkanımız Mehmet Necati Işık'ı baÅŸkan yapıyor muyuz? Bu arada beni de unutmayın."
 
Yıldırım, Kürt vatandaÅŸların oyları üzerinden "alış-satış yapanlara" en güzel cevabı Beylikdüzü'nün vereceÄŸini belirterek, "Beylikdüzü, 31 Mart'ta bütün bu hayal kuranların hayalini yıkacaktır." deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.