Sosyal Medya

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Mustafa Sarıgül teklifimizi kabul etmedi

Kemal Kılıçdaroğlu, DSP'den Şişli adayı olan Mustafa Sarıgül için "Eyüp Belediye Başkanlığını verelim dedik. ‘İstemiyorum’ dedi" ifadelerini kullandı.



Kanal D'de 'Seçim Özel' programında Buket Aydın'ın sorularını cevaplayan CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, DSP'den ÅžiÅŸli adayı olan Mustafa Sarıgül için "Eyüp Belediye BaÅŸkanlığını verelim dedik. ‘Ä°stemiyorum’ dedi" diye konuÅŸtu. DSP hakkında da konuÅŸan Kemal KılıçaroÄŸlu, "DSP’yi hiç eleÅŸtirmeyeceÄŸim. Bir siyasal parti. Tercihlerine saygı duyarım. Ben tüm ülkücüleri seviyorum. Kendi ülkenizin çıkarlarını savunuyorsunuz, örgütlü bir toplumu, hiçbir çocuÄŸun yataÄŸa aç girmemesini savunuyorsunuz. Bu baÄŸlamda ben de ülkücüyüm." dedi. 
 
DSP'ye geçen isimleri eleÅŸtiren KılıçdaroÄŸlu, DSP’ye giden arkadaÅŸlarım var etik bulmuyorum. Kendi tercihleridir. Sarıgül’e Eyüp Belediye BaÅŸkanlığını verelim dedik. ‘Ä°stemiyorum’ dedi. Kendi takdiridir. Herkes ÅŸunu çok iyi bilmeli bir kiÅŸi baÅŸarılı ise… Ä°mamoÄŸlu Beylikdüzü Belediye baÅŸkanımızdı… Yoksa ben aynı belediyeye aday olayım… Bir ÅŸey çıkmaz. Ä°stanbul'u alacağız, Ankara'yı, Bursa'yı, Mersin'i alacağız." fadesini kullandı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.