Sosyal Medya

Güncel

Abdülaziz Kıranşal / Müslüman Trollere

Abdülaziz Kıranşal - Milli Gazete



Zerre kadar hayrın ve zerre kadar ÅŸerrin bile hesabını göreceÄŸiniz bir güne doÄŸru ilerlediÄŸinizi unutmayın! (Zilzal, 7-8) O gün, ağızlarınız mühürlenecek elleriniz konuÅŸacak ve ayaklarınız da yaptıklarınıza ÅŸahitlik edecek. (Yasin, 65) O gün, kulaklarınız, gözleriniz ve derileriniz bile aleyhinizde ÅŸahitlik yapacak. (Fussilet, 20) Öyle bir gün ki, üzerinde gezip durduÄŸunuz yer, sizinle ilgili kaydettiÄŸi tüm haberleri Rabbine söyleyecek. (Zilzal, 4) O gün, hiç yanınızdan ayrılmayan ve amellerinizi ve sizi kayıt altına alan ÅŸerefli yazıcı melekler sizinle ilgili tüm belgeleri ve delilleri Allah’a sunacak. (Ä°nfitar, 82)

O gün, Müslümanlara attığınız iftiraları, yalan manÅŸetleri, küfür ve hakaret dolu tivitleri, yorumları yazan elleriniz, klavyelere tıklayan parmaklarınız konuÅŸacak, siz susacaksınız. O gün, kırpıp biçtiÄŸiniz videolarınıza, kamera çekimlerinize ÅŸahitlik eden derileriniz konuÅŸacak, siz susacaksınız. O gün,  Müslümanlara algı yapmak için üzerinde emir aldığınız, toplantı yaptığınız, yazıştığınız yer konuÅŸacak, siz susacaksınız.

 

O gün, Müslümanların izzetini, namusunu, ÅŸerefini payimal etmeniz için size emir verenleri, fonlayanları, kışkırtanları, din adına, Allah adına, dava adına sizi Müslümanların üzerine salanları gördüÄŸünüzde, tüm gerçeÄŸi anlayacaksınız ve diyeceksiniz ki; “Ya Rab, biz bu ekâbir takımına ve kodamanlara itaat ettik. Onlar da bizi yoldan saptırdı. Bunlara iki kat azap ver, lanet olsun bunlara” (Ahzab, 67-68).  Ama iÅŸ iÅŸten geçmiÅŸ olacak.

O gün, ne size emir veren liderleriniz, ne size para veren kodamanlarınız, ne de sizin yazdıklarınızı, videolarınızı, haberlerinizi paylaÅŸan, beÄŸenen, destekleyen binlerce takipçiniz sizi kurtaramayacak. Çünkü onları da aynı suça ortak etmiÅŸ olacaksınız.

Sonra çoluk çocuÄŸunuz, eÅŸiniz ve aileniz yakanıza yapışacak. Müslümanlara iftira atarak, kul hakkına girerek, yalan haber yazarak kazandığınız parayı neden bize yedirdiniz? Neden rızkımıza haram bulaÅŸtırdınız? Neden midemize haram lokma soktunuz? Hiç mi Allah’tan korkmadınız? Neden hem kendinizi hem de bizi mahvettiniz deyip onlar da sizin hakkınızda Allah’a ÅŸikâyetlerini sunacaklar.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.