Sosyal Medya

Ak Parti tabanı dahi 'Beka' söylemine inanmıyor iddiası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı ve Karar gazetesi yazarı Akif Beki, bugün yayınlanan "Halk 'kin ve düşmanlığa tahrik' olmuyorsa başlıklı yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.



AK Parti'nin içinde 'beka' söylemine yönelik itirazların arttığını dile getiren Beki, "Binali Yıldırım ve Nihat Zeybekçi’den sonra Bülent Arınç da “Beka diye bir sorun yok, nereden çıktı bu” demeye baÅŸladı. ANAR’ın başındaki Ä°brahim Uslu, anketlerde de böyle bir sorun tespit edemediklerini söylüyor" ifadelerini kullandı.
 
AK PARTÄ° SEÇMENÄ° BÄ°LE BUNA Ä°NANMIYOR
Karar gazetesi yazarı Akif Beki, CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın sık sık kullandığı 'beka' söylemine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.
 
Beki, konuya iliÅŸkin olarak, "Tabanda karşılık bulduÄŸunu görse, üstüne gitmez miydi Zeybekçi? YaÅŸandığına dair bir emare gözlemlese, ‘beka’ endiÅŸesi yaÅŸamadığını ısrarla vurgular mıydı Yıldırım? Sahadaki adaylar, böyle bir damar yakalandığını düÅŸünmüyor. Nabız yoklayan araÅŸtırmalar, AK Parti seçmeninin bile buna inandığını doÄŸrulayamıyor" dedi.
 
Karar gazetesi yazarı Akif Beki'nin yazısının ilgili bölümü ÅŸu ÅŸekilde:
 
AK Parti içinden ‘beka’ söylemine itirazlar artıyor.
Binali Yıldırım ve Nihat Zeybekçi’den sonra Bülent Arınç da “Beka diye bir sorun yok, nereden çıktı bu” demeye baÅŸladı.
ANAR’ın başındaki Ä°brahim Uslu, anketlerde de böyle bir sorun tespit edemediklerini söylüyor.
Tabanda karşılık bulduÄŸunu görse, üstüne gitmez miydi Zeybekçi?
YaÅŸandığına dair bir emare gözlemlese, ‘beka’ endiÅŸesi yaÅŸamadığını ısrarla vurgular mıydı Yıldırım?
Sahadaki adaylar, böyle bir damar yakalandığını düÅŸünmüyor.
Nabız yoklayan araÅŸtırmalar, AK Parti seçmeninin bile buna inandığını doÄŸrulayamıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.