Sosyal Medya

Güncel

Nihat Zeybekci: Tunç Soyer'le canlı yayında tartışabilirim

AK Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, "Biz İzmir'i AK Partili yapmayacağız, AK Parti'yi İzmirli yapacağız" vurgusunu yaparken, CHP'li rakibi Tunç Soyer ile canlı yayında şehrin sorunlarını tartışabileceğini söyledi.



Habertürk'te Veyis AteÅŸ'in sorularını yanıtlayan Nihat Zeybekci, Ä°zmir'in ekonomide Türkiye'nin gerisinde kaldığına dikkat çekip bu durumu tersine çevireceklerini söyledi. 
 
Ä°zmir'i bilim, teknoloji ve yazılım alanında dünyanın cazibe merkezine getireceklerini anlatan Zeybekci, iki yıl içerisinde ÅŸehrin trafik sorununu rahatlatacaklarını belirtti. 
 
AK Parti'nin bu sefer İzmir'de belediye başkanlığını kazanacaklarını dile getiren Zeybekci, "İnşallah o sefer bu sefer" ifadelerini kullandı.
 
'CANLI YAYINDA TARTIÅžABÄ°LÄ°RÄ°M'
 
Zeybekci bir soru üzerine ise CHP Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Tunç Soyer ile canlı yayında ÅŸehrin sorunlarını tartışabileceÄŸini belirterek ÅŸöyle konuÅŸtu: "Öyle bir ÅŸey olursa hayır demem. Televizyon üzerinden, medya üzerinden söylemem."
 
Zeybekci, 'Ä°zmir'in hassasiyetleri'yle ilgili bir soru üzerine de "Biz Ä°zmir'i AK Partili yapmayacağız, AK Parti'yi Ä°zmirli yapacağız" vurgusunu yapıp ÅŸu deÄŸerlendirmede bulundu: 
 
'AK PARTÄ°'YÄ° Ä°ZMÄ°RLÄ°, CHP'YÄ° ERZURUMLU YAPMAK LAZIM'
 
"Bugüne kadar Ä°zmir niye olmadı? Açık açık söyledim, anlatamamışızdır, sevgimizi, sevdamızı. Zaten bizim seçimlerde söylediÄŸimiz ÅŸu, önce gönüllere gireceÄŸiz. Bu tüm siyasi partiler için geçerli. Nasıl ki CHP, Erzurum, Konya ve Kayseri'de tam hitap edemiyorsa, tam anlamıyla gönüllere giremiyorsa bizimki de aynı sebepten dolayı. Biz Ä°zmir'i AK Partili yapmak gibi bir yöntem uyguladıysak, bu yanlıştır, ki bence AK Parti'yi Ä°zmirli, CHP'yi Erzurumlu yapmak lazım."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.