Sosyal Medya

Güncel

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü'nde kaçak cami yaptım

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane'deki mitingde, "Beylikdüzü'nde kaçak cami yaptım. Adını da mücadeleyle beraber 'Kuvay-i Milliye Camii' koydum" dedi.



CHP Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye (Ä°BB) BaÅŸkan adayı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, Kağıthane'deki seçim çalışmalarını mitingle noktaladı. Grup BaÅŸkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel, CHP Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Canan KaftancıoÄŸlu, Ä°YÄ° Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı BuÄŸra Kavuncu, milletvekilleri Turhan AydoÄŸan, Emine Gülizar Emecan, Sezgin Tanrıkulu, Yüksel Mansur Kılınç da Ä°mamoÄŸlu'na destek verdi.

"BEYLÄ°KDÜZÜ'NDE KAÇAK CAMÄ° YAPTIM"

Ekrem Ä°mamoÄŸlu mitingteki konuÅŸmasında, "Seçim kazanmak için her yol mubah deÄŸildir. Birilerini kalbini kırarak bir seçim kazanmak istemiyorum. Kriz var, yoksulluk, iÅŸsizlik yaşıyoruz. Åžu ÅŸehre moral, samimiyet, güler yüz gelsin, bu ÅŸehirde 6 ayda kriz kalmaz. Benim insanıma moral, sevgi, kucaklaÅŸma lazım. Herkes birbirini sevecek, hal-hatır soracak. Biz, milletiz. Beylikdüzü'nde kaçak cami yaptım. Adını da mücadeleyle beraber 'Kuvay-i Milliye Camii' koydum. Bir kiÅŸi mutsuz olursa üzülecek bir belediye baÅŸkanıyım. Vicdan ahlak her ÅŸeyin önünde olmalı. 1 Nisan'da yeni bir dönem baÅŸlıyor." dedi.

"VEREN EL, ALAN ELÄ° GÖRMEYECEK"

Ä°mamoÄŸlu, "Gıdaya eriÅŸimi ucuzlatacağız. Milletin önüne seçime 1 ay kala, milleti kuyruÄŸa dizmeyeceÄŸiz. Veren el alan eli görmeyecek. Bizim ahlakımızda bu var. Keyfinden mi giriyor kuyruÄŸa. Parası yok. Tanzim satışı ortaya çıkaran siyasi anlayıştan geliyoruz. Gelin size tanzim satışı anlatalım. Ulaşımı ucuzlatacağız. 'Kimin parasını, kime harcıyorsun' dediler. Ä°stanbullu'nun parasını güle oynaya Ä°stanbullu'ya harcıyorum. EÄŸitime destek olacağız. EÄŸitim bizim canımız. EÄŸitimi ucuzlaÅŸtıracağız. Hızlıca 150 kreÅŸi devreye sokacağız. Suyu ucuzlatacağız. Derlerse 'Kimin parasıyla', 'Benim paramla' deyin. Yüzde 1 olan sosyal yardımları 3 katına çıkaracağız. Sosyal yardımı konuÅŸmak istemezdim ama ÅŸehir büyük yoksulluk yaşıyor. Biz, sizin yoksulluÄŸunuzu hissediyoruz. Sonra hep beraber ayaÄŸa kalkacağız. Yapmadıkları toplu ulaşım yatırımlarını, yapamadıkları metro hatlarını biz bitireceÄŸiz. Biz bu ÅŸehrin kültür sanatla ilgili tüm eksikliklerini zenginliÄŸe dönüÅŸtüreceÄŸiz. Kadıköy'deki çocukla BaÄŸcılar'daki çocuk aynı seviyede yetiÅŸecek." diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.