Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan: CHP'nin asıl görevi bölücülere aracılık yapmaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Şu anki yönetim altında CHP'nin asli görevi bölücülere aracılık yapmaktır.' dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Samsun mitinginde yaptığı konuÅŸmada, "Åžu anki yönetim altında CHP'nin asli görevi bölücülere aracılık yapmaktır." dedi.

ErdoÄŸan'ın açıklamalarından satır baÅŸları:

Muhalefet aylardır sürdürdüÄŸü liste tartışmasını daha yeni bitirdi. Ne seçim kazanmak gibi bir hedefleri ne de millete hizmet etmek gibi bir dertleri var. Rant kaynağı gibi gördükleri belediyeleri korumak amaçları.

'MÄ°LLETE TAHAMMÜLLERÄ° YOK, HAKARET EDÄ°YORLAR'

Samsun'da CHP'nin adayı var mı? Cesaret kolay deÄŸil.. Niye yoklar… Samsunlunun kimlere hoÅŸ geldin diyeceÄŸini biliyorlar. 3-5 mitingle, birkaç tv programıyla bu dönemi savuÅŸturmak. Dert dinlemek onlar için büyük yük. Millete tahammülleri yok. Hakaret ediyorlar.

'PARTÄ° BÄ°NALARINDA EKÄ°PÇÄ°LÄ°K KAVGASI YAPMAYI SÄ°YASET SANIYORLAR'

Parti binalarında sabah akÅŸam ekipçilik kavgası yapmayı siyaset sanıyorlar. Köylerin, beldelerin, yaylaların yollarını zaten hiç bilmiyorlar.

'OYUNUZU VERÄ°RSENÄ°Z HÄ°ZMET VAR DÄ°YOR'

Geçen gün Hatay Belediye BaÅŸkanı 'Oyunuzu verirseniz hizmet var' diyor. Hale bak ya… CHP'nin iÅŸte belediye baÅŸkanı… Bizde böyle belediye baÅŸkanı olsa bir dakika tutmam. CHP belediyeciliÄŸini anlamak için ibretlik görüntü. Bu sırada bir grup teyzemiz belediyenin yapması gereken hizmeti kendilerinden talep ettiler. Bunun üzerine CHP'li onu diyor. Oy yoksa hizmet yok. Kafaya bak ya. Benim nur yüzlü teyzelerimi aÅŸağılıyor.

'AK PARTÄ°'YE OY VERÄ°RSENÄ°Z ELÄ°NÄ°Z KIRILSIN DÄ°YE BEDDUA EDÄ°YORLAR'

CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı AK Parti'ye oy verirseniz eliniz kırılsın diyerek insanlarımıza beddua ediyor. Genel baÅŸkanları da bir önceki seçimde AK Parti'ye oy vermek günah diyordu. Bay Kemal sen ne zamandan beri sevapla günahı ayırdın. Bunların kendi çıkarları için çiÄŸnemeyecekleri hiçbir kavram yok.

Åžimdi bölücü örgüte müzahir partinin militanlarını CHP listelerine sızdırmanın gayreti içindeler.

Cudi'de yıktık, Gabar'da yıktık, Kandil'de yıktık. Yıkacağız. Kahraman güvenlik güçlerimizin çok ince çalışılmış operasyonlarıyla tek bir sivile zarar vermeden operasyonları gerçekleÅŸtirdik.

'CHP'NÄ°N ASIL GÖREVÄ° BÖLÜCÜLERE ARACILIK YAPMAKTIR'

Milli iradeye karşı kazılan bu tüneli CHP'nin rızası ile gerçekleÅŸtiriyorlar. Bölücü örgütün siyasi uzantılarının aday göstermediÄŸi illerde bu tünel aÅŸikardır.

Åžu anki yönetim altında CHP'nin asli görevi bölücülere aracılık yapmaktır.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.