Sosyal Medya

Güncel

Rusya: Rakiplerimiz uzaydan ve havadan istihbarat çalışması yapıyor

Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov, Rusya’nın rakiplerinin uzaydan ve havadan çalışma yaprak Rusya hakkında istihbarat çalışması yaptığını öne sürdü.



Rusya’nın istihbarat verilerini aktaran Rusya Genelkurmay BaÅŸkanı Valery Gerasimov, Rusya’nın rakiplerinin uzaydan ve havadan çalışma yaprak Rusya hakkında istihbarat çalışması yaptığını söyledi. Gerasimov “Rusya’nın stratejik rakipleri yalnızca bölgesel noktalar için deÄŸil politik noktalar içinde çalışma yaptıklarını gizlemiyorlar. Havada, denizden ve uzaydan ileri teknolojik silahlarını ve araçlarını kullanarak büyük savaÅŸ hazırlığı yapıyorlar” dedi.
 
GERASÄ°MOV'DAN SURÄ°YE'DE ÖNLEM VURGUSU
 
Rusya’nın Suriye’deki askeri varlığı hakkında da açıklama yapan Gerasimov, “Rusya Savunma Bakanlığı’nın Suriye’de sürdürdüÄŸü insani yardım çalışmaları askeri operasyonların yanı sıra yeni bir görev alanıdır. Çatışmalar sonrasında yerleÅŸim alanları geliÅŸtiriliyor. Halep’te ve DoÄŸu Guta’da teröristlere karşı savaşı kazanmak ve savaÅŸ görevlerini yerine getirmek için tedbir ve planlamalar yapılması gerekiyordu” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.