Sosyal Medya

Güncel

İzmir'de AK Parti belediye meclis üyesi adayına silahlı saldırı

İzmir'de aralarında husumet olduğu iddia edilen eski çalışanı tarafından av tüfeğiyle vurulan AK Parti Menderes Belediye Meclis Üyesi adayı Süleyman Sarıkaya hastaneye kaldırıldı.



Ä°zmir'in Menderes ilçesinde, AK Parti'den belediye meclis üyesi adayı olan Süleyman Sarıkaya, aralarında husumet olduÄŸu öne sürülen kiÅŸi tarafından av tüfeÄŸiyle yaralandı.
 
Süleyman Sarıkaya, Özdere Mahallesi'ndeki iÅŸ yerine giderken bir fırına uÄŸrayarak börek aldı. Sarıkaya, bu sırada sokak arasına park ettiÄŸi otomobilden çıkan M.O'nun av tüfeÄŸiyle ateÅŸ etmesi sonucu ayaklarından yaralandı.
 
ÅžÜPHELÄ° TESLÄ°M OLDU
 
Ä°hbar üzerine olay yerine saÄŸlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine kaldırılan Sarıkaya'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
 
Zanlı M.O. jandarmaya giderek teslim oldu.
 
Öte yandan, saldırı, bir iÅŸ yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. M.O'nun, otel iÅŸletmecisi Süleyman Sarıkaya'nın eski çalışanı olduÄŸu ve aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunduÄŸu ileri sürüldü.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.