Sosyal Medya

Cumhurbaşkanının açıklamalarına cevap verdi… Karamollaoğlu'ndan sert sözler

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Saadet Partisi’ne yönelik sözlerini değerlendiren Karamollaoğlu sert ifadeler kullandı.



Saadet Partisi Genel BaÅŸkanı Temel KaramollaoÄŸlu, TV 35'te yayınlanan ‘Seçim Gündemi' programına katıldı.

‘Seçim Gündemi' programında dikkat çeken ifadeler kullanan Saadet Partisi lideri KaramollaoÄŸlu, CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın Saadet Partisi'ne yönelik sözlerine de cevap verdi.

KaramollaoÄŸlu , anketlerde gördüÄŸü neticenin CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı ErdoÄŸan'ı olumsuz yönde etkilediÄŸini vurguladı. CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın daha önce Saadet Partisi'nden bahsetmediÄŸini ifade eden KaramollaoÄŸlu, Sayın CumhurbaÅŸkanı Saadet Partisi'nin adına oruca girdiydi, ÅŸimdi neredeyse her gün Saadet Partisi'nden bahsediyor. Orucu bozdu. Çünkü anketlerde gördüÄŸü neticeler ödünü kopardı da onun için. Dizleri titriyor ÅŸimdi” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı:

Sayın CumhurbaÅŸkanı, Saadet Partisi'nin adına karşı oruca girmiÅŸti, hiç aÄŸzına almıyordu. Orucu bozdu. Åžimdi neredeyse her gün Saadet Partisi'nden bahsediyor. Neden? Çünkü anketlerde gördüÄŸü neticeler ödünü kopardı da onun için. Dizleri titriyor ÅŸimdi. Saadet geliyor. Bizim söylediklerimizin karşısına çıkıp da ‘yok o öyle deÄŸil, ÅŸöyledir' diyemiyor. Onun için bize bir ÅŸeyleri yamamaya kalkıyor. Biz de diyoruz ki, ‘Yok arkadaÅŸ! Korkunun ecele faydası yok. Biz geliyoruz' Biz sizin de kötü giden gidiÅŸatınızı düzeltmek, sizi düÅŸünmeye sevk etmek hatalarınızı görebilmenizi saÄŸlamak için geliyoruz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.