Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu anketler vesaire bunlara pek güvenim kalmadı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN Türk-Kanal D ortak yayınında katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.



31 Mart belediye seçimlerine de deÄŸinen ErdoÄŸan, sunucu Hakan Çelik’in "Ankara’daki yarışı nasıl görüyorsunuz? Son günlerde kamuoyuna yansıyan haberlerde baÅŸa baÅŸ gittiÄŸine dair iddialar yansıyor. Sizin bu konuda düÅŸünceleriniz nedir?" sorusuna cevap verdi.
 
ErdoÄŸan, "Ben çok açık net bir ÅŸey söyleyeyim, bu anketler vesaire bunlara pek güvenim kalmadı. Çünkü geçtiÄŸimiz seçimlerde gördük bir tanesi belki yakın tutturuyor. ÇoÄŸu açık ara kaybetti tutturamadı.""Bizim buradaki bakmamız gereken ÅŸey ÅŸu, Ankara’da tecrübe ve dürüstlüÄŸü önem arz ediyor. Biz Ankara’ya çok önemli bir ismi koyduk, Mehmet Özhaseki Bey Kayseri’de 5 dönem belediye baÅŸkanlığı yapmış bir isim. Daha sonra kendisini Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı’na getirdik, Mehmet Bey DoÄŸu’daki bütün imkânlarıyla her ÅŸeyi ile gitti her ÅŸeyi göze aldı biz de her türlü desteÄŸi verdik." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.