Sosyal Medya

Güncel

TÜSİAD'ın yeni başkanı Simone Kaslowski oldu

Görevi devreden Erol Bilecik yerine Türkiye Sanayi ve İş adamları Derneği yeni başkanı Simone Kaslowski oldu.



Türkiye Sanayi ve Ä°ÅŸadamları DerneÄŸi'nin yeni baÅŸkanı belli oldu. Erol Bilecik görevi devretikten sonra Ä°talyan asılı iÅŸadamı Simone Kaslowski Genel Kurul'da baÅŸkan olarak seçildi.
 
 Ä°talya'nın Torino ÅŸehrinde 1963 yılında dünyaya gelen Simone Kaslowski,aile ÅŸirketi olan Organik Kimya'nın  Ä°stanbul'daki satış bölümünde 1985 yılında görev aldı. Amerika'nın Clark Worcester Üniversitesi'nden mezun olan Ä°talyan asıllı iÅŸ adamı Simone Kaslowski , 1995 yılında ÅŸirketin CEO'su ve Yönetim Kurulu ÜyeliÄŸi'nde görev aldı. 2013 senesinden beri Türkiye Sanayi ve Ä°ÅŸadamları DerneÄŸi Yönetim Kurulu ÜyeliÄŸi yapan Simone Kaslowski, bu süre zarfında önce AB Ä°ÅŸleri Komisyonu BaÅŸkanlığı, ardından da Küresel Ä°liÅŸkiler ve AB Yuvarlak Masası BaÅŸkanlığı görevlerini yürütmüÅŸtür. Kaslowski Evli ve üç çocuk babasıdır. 56 yaşında olan iÅŸadam Ä°nilizce,Ä°talyanca  ve Fransızca bilmektedir.
 
TUNCAY ÖZÄ°LHAN TEKRAR YÜKSEK Ä°STÄ°ÅžARE KONSEYÄ° BAÅžKANI SEÇÄ°LDÄ°
 
Genel Kurul'da 2019 - 2020 TÜSÄ°AD Yüksek Ä°stiÅŸare Konseyi BaÅŸkanlık Divanı da seçildi.
 
Tuncay Özilhan yeniden YÄ°K BaÅŸkanı olurken, yardımcılıklara Ömer M. Koç, Arzuhan DoÄŸan YalçındaÄŸ, N. Ümit Boyner ve Ömer Aras seçildi. Üyeler ise Agah UÄŸur ve Tayfun Bayazıt oldu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.