Sosyal Medya

Güncel

Netflix Türkiye'nin en iyi ve en kötü internet servis sağlayıcılarını açıkladı

Netflix, son bir yıllık verileri göz önünde bulundurarak Türkiye'nin en iyi ve en kötü internet servis sağlayıcısının hangileri olduğunu açıkladı.



Dünyanın en popüler çevrimiçi yayın servisi Netflix, Türkiye’deki internet servis saÄŸlayıcılarını (ISS) baÄŸlantı kalitesi ve baÄŸlantı hızına göre sıraladı. Ispspeedindex.netflix. com web sitesi üzerinden kontrol edebileceÄŸiniz listeye göre Türknet, en iyi internet hizmetini sunarken; Türk Telekom, en kötü hizmet veren ISS oldu.

Ocak 2018-Ocak 2019 tarihleri arasındaki veriler incelendiÄŸinde Türknet, 3.45 Mbps olan ortalama internet hızını, 3.30 Mbps’e düÅŸürmüÅŸ durumda. Yine de ÅŸirket, en iyi hizmeti saÄŸlayan ISS olarak dikkat çekiyor. GeçtiÄŸimiz yıl ikinci sırada yer alan Türksat Kablo ise altı ÅŸirketin bulunduÄŸu listede 2 sıra birden geriledi.

Turkcell Superonline ve Vodafone, Türksat Kablo’yu geride bırakarak birer sıra yükseldiler. Ortalama internet hızını en fazla yükselten ÅŸirket olan Vodafone, son bir yılda ortalamasını 3.10 Mbps’ten 3.24 Mbps’e çıkarmış durumda. Åžirketlerin son bir yıl içindeki internet hizmetlerine baktığımızda Vodafone hariç neredeyse tüm ISS’lerin düÅŸüÅŸte olduÄŸu görülüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.