Sosyal Medya

Güncel

Ä°YÄ° Parti'de toplu istifa

İYİ Parti'nin Manisa teşkilatı kurucularından ve il başkan yardımcısı Murat Türkekal, 70 partiliyle istifa ettiğini duyurdu.



Manisa Adliyesi önünde istifa eden partililerle gazetecilere açıklama yapan Türkekal, büyük umutlarla Türkiye'nin geleceÄŸinin iyi olması, Atatürkçü, vatansever, Kuvayimilliye ruhu içinde bir cesur hareket için yola çıktıklarını ancak partinin genel baÅŸkanın emrinden çıkıp baÅŸka güç odaklarının emrine girdiÄŸini söyledi.

Yapılan ittifakların, milletvekillerinin istifasına sebep olduÄŸunu belirten Türkekal, il baÅŸkanının planlarına ve amaçlarına hizmet edebilmesi için mevcut il yönetimini yıpratıp dağıttığını ifade etti.

Türkekal, parti içinde yaÅŸananları ÅŸaÅŸkınlık ve üzüntüyle izlediklerini vurgulayarak, bundan sonra herhangi bir siyasi partide siyaset yapmayı düÅŸünmediklerini belirtti.

Öte yandan Ä°YÄ° Parti Manisa Ä°l BaÅŸkanı Hasan Eryılmaz da düzenlediÄŸi basın toplantısında istifasını duyuranların partileriyle iliÅŸkisinin bulunmadığını ileri sürdü.

Eryılmaz, istifa açıklaması metinini okuyan Murat Türkekal'ın partiden ihraç edildiÄŸini savunarak, "Açarsınız sosyal medya hesaplarından bakarsınız, ne zaman hangi kiÅŸilerle fotoÄŸraflarını koymuÅŸ, hangi siyasileri, hangi projeleri desteklediÄŸi belli. Onun dışındaki arkadaÅŸlardan da partimizden, biliyorsunuz milletvekilinin danışmanıdır, arkadaşıdır, annesidir, kardeÅŸidir ve benzeri isimler var. Biz dimdik ayaktayız ve Manisa'ya hizmet noktasında ilçelerde ve büyükÅŸehirde hep beraber milletin adaylarının kazanmasını saÄŸlayacağız." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.