Sosyal Medya

Güncel

CHP'de 'Kırmızı Yelekliler' Genel Merkez önüne yürüdü

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın tekrar aday gösterilmesini protesto eden ve kendilerine 'kırmızı yelekliler' adını veren grup, CHP Genel Merkezi önünde parti yönetimine tepki gösterdi.



Maltepe Belediye BaÅŸkanı Ali Kılıç'ın tekrar aday gösterilmesini protesto eden ve kendilerine "kırmızı yelekliler" ismini veren grup, CHP Genel Merkezi önünde parti yönetimine tepki gösterdi.

10 GÜN BOYUNCA YÜRÜDÜLER

Kılıç'ın, yeniden aday gösterilmesinin ardından istifa kararı alan CHP Maltepe Ä°lçe BaÅŸkanlığına üye grup, Ä°stanbul'dan baÅŸlattıkları 10 günlük yürüyüÅŸün ardından Ankara'ya ulaÅŸtı.

Üzerlerinde, "Temiz toplum, temiz siyaset" yazılı kırmızı yelekler bulunan CHP'liler, partinin Ankara Ä°l BaÅŸkanlığı önünde bir araya gelerek, Atatürk posteri ve bayraklar eÅŸliÄŸinde Anıtkabir'e kadar yürüdü.

ANITKABÄ°R ZÄ°YARETÄ° SONRASI CHP GENEL MERKEZÄ° ÖNÜNE GELDÄ°LER

YürüyüÅŸ boyunca, "Temiz toplum, temiz siyaset", "Hak, hukuk, adalet" sloganları atan grup üyeleri, ardından otobüslerle CHP Genel Merkezi önüne geldi.

Burada grup adına basın açıklamasını okuyan eski CHP Ä°stanbul Gençlik Kolları BaÅŸkanı Kenan Otlu, Maltepe halkının kabul etmediÄŸi bir karara karşı çıkmak için yürüyüÅŸ yaptıklarını söyledi.

"GÖRÜÅžLERÄ°MÄ°Z ALINMADIÄžI Ä°ÇÄ°N YOLLARA DÜÅžTÜK"

Aday belirleme sürecinde, kendini kamuoyu önünde aklayamamış bazı kiÅŸilerin tercih edildiÄŸini, adaylık sürecinde partiye baÄŸlılık yerine, kiÅŸilere baÄŸlılık gösterilen bir tavır sergilendiÄŸini gözlemlediklerini savunan Otlu, "Aday belirleme sürecinde görüÅŸlerimiz alınmadığı için yollara düÅŸtük" dedi.

Kendilerini karşılayarak dinlemeye gelen tek bir parti yöneticisinin dahi olmamasını eleÅŸtiren Otlu ve beraberindekiler, daha sonra yanlarından getirdikleri metni CHP Genel Merkezi'nin duvarına bırakarak partinin önünden ayrıldı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.