Sosyal Medya

Güncel

Soylu'dan HDP'li vekillere tepki

İçişleri Bakanı Soylu, HDP'li vekillere tepki gösterdi.



Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, Gölbaşı'ndaki Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde, muhtarlar, STK temsilcileri, ÅŸehit yakınları ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Vatandaşın 31 Mart'ta kullanacağı oyun önemine iÅŸaret eden Soylu, bu coÄŸrafyada gelecekteki sorumluluklarının çok kıymetli olduÄŸunu söyledi. Soylu, bu yüzden karşılarına gelenlere, "Sen ne iÅŸ yaparsın, ne üretirsin, idarecilik bilir misin, ülke ve belediye yönetebilir misin?" sorularının sorulması gerektiÄŸini belirtti.

KonuÅŸmasında DoÄŸu ve GüneydoÄŸu'daki terörle mücadeleye deÄŸinen Soylu, ÅŸöyle devam etti: "Yeniden kaseti baÅŸa saracağız öyle mi? Apo için yürümeye baÅŸlayacaklar; Ä°stanbul'dan, Åžanlıurfa'dan, Şırnak'tan, Siirt'ten, Batman'dan, Mardin'den. Güya milletvekilleri. Ben onlara 'milletin vekili' demenin de doÄŸru olmadığını iddia ediyorum. Onlar yürüyecekler, sonra Apo'nun özgürlüÄŸü için biz de sessiz kalacağız... 'Yürütmeyiz' dedik, betona da oturttuk.

ORANIN HUZURUNU BOZDURMAYIZ

Bugün Diyarbakır'dalar. Hesapları ÅŸu; bütün illerden 10 gün içerisinde toplanıp, oradaki yürüyüÅŸlerini tamamlayacaklar, sonra Diyarbakır'a gelecekler, tekrar orada yürüyecekler. Hadi yürüsünler de görelim, hadi yürüsünler. Oranın huzurunu bozdurmayız."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.