Sosyal Medya

Güncel

İYİ Parti, Mehmet Aslan'ı o ilçeden aday gösterdi

'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan, yerel seçim öncesi istifa kararlarıyla sarsılan İYİ Parti'den Kağıthane Belediye Başkan Adayı oldu.



31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP ile yapılan iÅŸbirliÄŸi çerçevesinde Ä°stanbul'da Ä°YÄ° Parti'ye bırakılan Kağıthane'de Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan'ın aday gösterildiÄŸi öÄŸrenildi.

Mehmet Aslan kimdir?

1983 yılında dünyaya gelen Mehmet Aslan, 'Gazinocular Kralı' olarak tanınan Fahrettin Aslan'ın çocuÄŸudur. Çocukluk yıllarını Türkiye'de geçiren Aslan, 10 yaşına geldiÄŸinde Paris'e gönderildi.

Ä°lk, orta ve lise öÄŸrenimini Fransa'da tamamlayan Aslan, daha sonra Boston Üniversitesi'ne baÅŸladı. Aslan, eÄŸitimini Yeditepe Üniversitesi'nde tamamladı.

Mehmet Aslan Türkiye'ye döndükten sonra dizilerde oyunculuk yaptı. OyunculuÄŸu dışında babasından kalan ÅŸirketin de başında yer alan Aslan maden, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde iÅŸler yapıyor.

Siyasete atılarak, MHP Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı görevinde de bulunan Aslan, ÅŸu anda Ä°YÄ° Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.