Sosyal Medya

Güncel

'Abdullah Gül, Erdoğan'a mesaj yolladı' iddiası

Parti çalışmaları içerisinde olduğu iddia edilen Abdullah Gül'ün 2. Avrasya Ekonomi Zirvesinde yaptığı konuşmalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj gönderdiği iddia edildi.



11'inci CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül'ün 22. Avrasya Ekonomi Zirvesinde yaptığı konuÅŸmada hedefinin CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan olduÄŸu ileri sürüldü.

Yeni Parti çalışmalarında adı geçen ancak aktif çalışma temposu içinde görülmeyen Abdullah Gül, 22. Avrasya Ekonomi Zirvesinde yaptığı konuÅŸmalar sonrası sessizliÄŸini bozdu. Yazar Orhan UÄŸuroÄŸlu, Gül'ün bu konuÅŸmalarını analiz etti.

Orhan UÄŸuroÄŸlu'nun yazısı ÅŸöyle:

"DeÄŸerli okurlarım, 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül'ün bu konuÅŸmasındaki sözlerinin "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" deyimi ile AK Parti Genel BaÅŸkanı ErdoÄŸan'ı da hedef aldığını ve mesajlar yolladığını sizler de benim gibi algılamışsınızdır. 31 Mart sonrası Türk siyasetine yeni bir siyasi oluÅŸumun gelmekte olduÄŸunun açık bir sinyalidir Gül'ün açıklamaları. Bakalım yeni parti kurma hazırlığı içinde olan eski BaÅŸbakan Prof. Dr. Ahmet DavutoÄŸlu'ndan belki yarın belki yarından da yakın ne mesajlar gelecek."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.