Sosyal Medya

Güncel

Kurtulmuş'tan Soyer açıklaması: CHP'nin hatası böyle bir hatırlatmayı yapmasıdır

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, yaptığı açıklamada 'Gençlik yıllarımızın hafızlarında son derece kötü karanlık bir zulüm düzeni... Bu düzenin kritik isimlerinden biri de Nurettin Soyer. CHP'nin hatası böyle bir hatırlatmayı böyle bir şeyi yapmasıdır.' dedi.



Ak Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Numan KurtulmuÅŸ, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 
 
KurtulmuÅŸ'un açıklamalarından satır baÅŸları ÅŸu ÅŸekilde; 
 
Bundan sonra Meclis'te bir baÅŸkan seçilecek kimin ne olacağını da sayın CumhurbaÅŸkanımız verecektir. Meclisin çok güçlü olması önümüzdeki dönemin gereklerinden biridir.
 
Ben hiç bir ÅŸey demiyorum hayatım boyunca hiç bir göreve talip olmadım. Ortaya çıkacak istiÅŸareler sonucu bir karar verilecek.
 
O Ä°DDÄ°ALARA CEVAP VERDÄ°
 
Bir gazetede '2.7 milyon metrekare bir arazi sürpriz isimlerin isimleri çıktı' diyerek benim ismimi gündeme getirdiler. O zaman Selametköy diye bir yerde kardeÅŸlerim ve benim üstüme hisseler kalmış, bizde yerini bilmiyorduk. Hemen gazeteyi aradım saÄŸolsunlar 2 saat içinde gerekeni yaptılar. ArkadaÅŸ sor ÅŸunu meselenin aslı nedir diye bizde söyleyelim.
 
Kampanya tuttu. Sayın CumhurbaÅŸkanımız epeydir ÅŸunu söylüyor; Ä°nsanların eÄŸer gönüllerine girmiyorsanız hiç bir ÅŸeyin kıymeti yok. Gönül BelediyeciliÄŸi kampanyası uzun bir süre hazırlandı. Her gün her hafta için çalışmalarımız var.
 
'BAÅžKANLARDAN ADALET, EMANET VE SADAKAT BEKLÄ°YORUZ'
 
Belediye BaÅŸkanlarımızdan ÅŸehri yönetirken adalet, emanet ve sadakat bekliyoruz.
 
Milletin paralarıyla okutmuÅŸsun, pilot yapmışsın sonra bu namussuz adam kendi milletinin vatandaşının üstüne bomba yaÄŸdırıyor. Evet sadakati var ama nereye Pensilvanya'ya...
 
Türkiye'nin bekasına kast edenler Türkiye'deki siyasilerden destek alıyorlar... Kontrollü darbe demek, 1960 darbesini desteklemekten baÅŸka bir ÅŸey deÄŸildir.
 
Bizim arkamızda milletin gücünden baÅŸka bir güç yok. Biz Türkiye'de milletin gücünden baÅŸka bir güç tanımıyoruz.
 
Bu seçimde aman baÅŸka bir sonuç ortaya çıkarsa aman sistem biter falan demiyoruz. Bu yerel seçim Türkiye'nin beka sorunlarının devam ettiÄŸi bir zamanda oluyor...
 
'HDP Ä°LE HDP'LÄ° SEÇMENÄ° AYIRIYORUZ'
 
Åžu terör örgütüyle aranıza bir mesafe koyun. Maalesef HDP yönetimi ile olan problem buradadır. Yoksa diÄŸer tüm partilere oy verecek insanların oyu eÅŸitti. HDP ile HDP'li seçmeni ayırıyoruz.
 
TUNÇ SOYER AÇIKLAMASI
 
Tunç Soyer ile ilgili esas problem Ä°zmir'in başına getiriyorsunuz... Gençlik yıllarımızın hafızlarında son derece kötü karanlık bir zulüm düzeni... Bu düzenin kritik isimlerinden biri de Nurettin Soyer. CHP'nin hatası böyle bir hatırlatmayı böyle bir ÅŸeyi yapmasıdır. Bunu bilinçli bir ÅŸekilde yaptılarsa eyvah...

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.