Sosyal Medya

Güncel

MHP'de flaş istifa! İYİ Parti'ye geçti

Manisa'nın Selendi ilçesinde aday gösterilmediği için MHP'den istifa eden Başkan Yasin Dumlupınar, İYİ Parti'ye geçti.



Manisa'da, yerel seçimlerde aday gösterilmediÄŸi için MHP'den istifa eden Selendi Belediye BaÅŸkanı Yasin Dumlupınar, Ä°YÄ° Parti'ye geçti.

MHP'den 27'nci Dönem milletvekili aday adayı olmak için Selendi Belediye BaÅŸkanlığı görevinden istifa eden eczacı Nurullah SavaÅŸ'ın yerineBelediye Meclisindeki oylamayla gelen veteriner, evli ve 2 çocuk babası Yasin Dumlupınar (39), geçen yıl 1 Mayıs'ta göreve baÅŸladı. MHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimleri için Selendi'de eski Belediye BaÅŸkanı SavaÅŸ'ı aday gösterdi. Bu geliÅŸme üzerine Dumlupınar, MHP'denistifa etti.



BaÅŸkan Yasin Dumlupınar, eski MHP'li, mevcut Belediye Meclisi üyeleriAhmet Erol ile Güven Uygun ve MHP Selendi Yönetim Kurulu eski üyesi Yasin Topcan ve Adem Kanyılmaz ile birlikte Ä°YÄ° Parti'ye geçti. BaÅŸkan Dumlupınar, Ä°YÄ° Parti'nin Selendi Belediye BaÅŸkan adayı olduÄŸunu da açıkladı. Selendi Ä°YÄ° Parti Ä°lçe BaÅŸkanlığı'nda düzenlenen törenle, BaÅŸkan Dumlupınar ve diÄŸer isimlere, Ä°YÄ° Parti Selendi Ä°lçe BaÅŸkanı Tevfik Gülmeztarafından rozet takıldı. Törende konuÅŸma yapan Dumlupınar, "Ä°YÄ° Parti'nin Selendi Belediye BaÅŸkan adayıyım. Ben bundan sonra baÅŸka bir kulvarda çalışma yapacağım. Yeni bir yola çıkacağız. Yeni bir kadro yeni bir ekip olacak. Seçim süresinin kırgınlıklar ve dargınlıklar olmadan geçirilmesini diliyorum. 31 Mart'tan sonra kazanan Selendi olsun" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.