Sosyal Medya

Güncel

YÖK tarafından rektör atamaları yapılacak

Yüksek Öğretim Kurulunca, rektör adayları için belirlenmiş şartları taşıyan 11 rektörün üniversitelere atanacağı bildirildi.



YükseköÄŸretim Kurulunca (YÖK) 11 üniversiteye rektör atanacağı bildirildi. 
 
YÖK'ün internet sitesinde 11 üniversite için rektör adaylığı baÅŸvuru ilanı yayımlandı. 
 
Buna göre Afyon Kocatepe Üniversitesi, Bursa UludaÄŸ Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Ä°stanbul Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, MuÅŸ Alparslan Üniversitesi, Munzur Üniversitesi ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne rektör ataması yapılacak. 
 
CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamelerinde rektör adayları için belirlenmiÅŸ ÅŸartları taşıyan adaylar, bugünden itibaren 22 Åžubat Cuma günü mesai bitimine kadar YÖK BaÅŸkanlığına baÅŸvuruda bulunabilecek. 
 
BaÅŸvurular bizzat veya posta ile yapılabileceÄŸi gibi, "[email protected]" adresine elektronik posta yoluyla da gerçekleÅŸtirilebilecek. 
 
Adaylar baÅŸvurularında, profesör olarak çalışmış veya çalışıyor olduklarına dair belge ile CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesinde bulunan, "Kamuda ve/veya sosyal güvenlik kurumlarına tabi olmak kaydıyla uluslararası kuruluÅŸlar ile özel sektörde veya serbest olarak en az beÅŸ yıl çalışmış olmak" ÅŸartını saÄŸladığını gösterir belge gibi dokümanları da hazır bulunduracak. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.