Sosyal Medya

Güncel

CHP'de toplu istifa

Söke Adliye Sarayı önünde bir araya gelen CHP'liler, istifa dilekçelerini ilçe seçim kuruluna iletti.



Ä°stifa edenler adına açıklama yapan ÇaÄŸdaÅŸ Sölpük, CHP'nin tüm deÄŸerlerinden uzaklaÅŸtırılarak, Aydın'da, BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Özlem ÇerçioÄŸlu'nun tek başına yetkili olduÄŸu bir parti haline dönüÅŸtürüldüÄŸünü belirtti.

Gönülden sevdikleri partilerinin bir oy daha fazla alması için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Sölpük, ÅŸöyle konuÅŸtu:

"Bizler Cumhuriyet Halk Partisi içindeki antidemokratik, adaletsiz, birilerinin adamı olmaya, Özlem ÇerçioÄŸlu'na biat etmeye dayalı yapıya ve yöneticilere gösterilen vefasızlığa, yapılan hakaretlere sessiz kalmayıp isyan ederek istifa etmek için toplanmış bulunmaktayız. Aydın merkez ve ilçelerindeki belediye baÅŸkan adayı belirlemelerinde liyakat, vefa ve baÅŸarı unsurları, yaptırılan anket sonuçları dikkate alınmamış, ön seçim yapılmamıştır. CHP il, ilçe ve belediye baÅŸkanlarının atamasında, seçtirilmesine Özlem ÇerçioÄŸlu'nun tek yetkili olduÄŸu bir Aydın örgütüne dönüÅŸtürülmüÅŸtür."

"CHP Ä°ÇÄ°NDEKÄ° ANTÄ°DEMOKRATÄ°K UYGULAMALAR DEVAM ETTİĞİ Ä°ÇÄ°N TÜM TÜRKÄ°YE'DE Ä°STÄ°FALAR ARTARAK DEVAM EDECEK"

Eski CHP Söke Ä°lçe BaÅŸkanı Suat Durukan ise istifalara iliÅŸkin, "CHP içindeki antidemokratik uygulamalar devam ettiÄŸi için bu istifalar Söke'de olduÄŸu gibi tüm Türkiye'de artarak devam edecektir." dedi.

CHP Söke teÅŸkilatında daha önce de 62 kiÅŸi istifa etmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.