Sosyal Medya

Güncel

Ankara'da önemli iddia: Melih Gökçek AK Parti'ye 'bırakın aday olayım' diyecek

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in açıklamalarının Ankara adayı AK Partili Mehmet Özhaseki'ye zarar verdiği iddia edilirken, Ankara kulislerinde Gökçek'in AK Parti'ye, "Özhaseki yarışı kazanamaz, bırakın tekrar aday olayım" diyeceği ileri sürüldü.



Ankara’nın eski büyükÅŸehir belediye baÅŸkanı Melih Gökçek'in CHP'nin Ankara adayı Mansur YavaÅŸ aleyhinde yaptığı açıklamaların AK Parti içinde tartışmalara neden olduÄŸu iddia edildi.

Gazete Duvar'ın aktardığı habere göre, Gökçek’in, "YavaÅŸ, Makedonya kökenlidir" açıklaması gibi pek çok sözünün, YavaÅŸ’a puan kaybettirmek bir yana AK Parti’nin adayı Mehmet Özhaseki’ye zarar verdiÄŸi yorumu yapılıyor.

ÖZHASEKÄ°: MELÄ°H BEY KAMPANYAMIN BÄ°R PARÇASI DEĞİL

AK Parti’nin Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Mehmet Özhaseki, adaylığının ilk gününden bu yana Melih Gökçek’le arasına mesafe koyan açıklamalarıyla dikkat çekiyor.

Özhaseki, Gökçek’in son çıkışına iliÅŸkin de “Melih Bey benim kampanyamın parçası deÄŸil. Üslubu benim üslubum deÄŸil” demiÅŸti.

MELÄ°H GÖKÇEK ADAY MI OLMAK Ä°STÄ°YOR?

Özhaseki'nin bu kadar açık ifade etmesine raÄŸmen Gökçek'in ısrarla konuÅŸmasının nedeniyle ilgili Ankara kulislerinde yapılan yorumlar arasında en uç ve dikkat çekeni ÅŸöyle:

"Gökçek, tutumunun Özhaseki’ye zarar verdiÄŸinin farkında. Stratejisini, siyasi parti il baÅŸkanlıklarının büyükÅŸehir belediye baÅŸkan aday listelerini il seçim kurullarına vermeleri için son gün olan 19 Åžubat takvimine göre belirleyen Gökçek, bu süre zarfında AK Parti'ye, 'Özhaseki yarışı kazanamaz, bırakın tekrar aday olayım' diyecek.

Yıllardır Gökçek’le aynı saflarda siyaset yapan tecrübeli isimler, 'Söz konusu olan Melih Gökçek ise hiçbir ÅŸey bizi ÅŸaşırtmaz' diyorlar."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.