Sosyal Medya

Güncel

'Venezuela'da Guaido'nun evine baskın' iddiası

Venezuela Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido; Twitter hesabından yaptığı açıklamada, evine Bolivarcı Ulusal Özel Harekat Polisi güçleri tarafından baskın düzenlendiğini ileri sürdü.



Guaido yaptığı açıklamada, "Åžu anda FAES evimde, ailemin evinde. Orada bulunan kızımın başına gelecek her ÅŸeyden Maduro sorumludur" ifadelerini kullandı. Ulusal basın, özel kuvvetler mensubu bazı kiÅŸilerin evine girmedikleri Guaido'nun yaÅŸadığı binada bilgi topladıktan sonra ayrıldıklarını yazdı.

Venezuela Ulusal Meclis BaÅŸkanı Juan Guaido, Bolivarcı Ulusal Özel Harekat Polisi (FAES) güçlerinin ailesinin evinde bulunduÄŸunu ve kızının başına gelecek herhangi bir ÅŸeyden Devlet BaÅŸkanı Nicolas Maduro'nun sorumlu olduÄŸunu öne sürdü.

Guaido, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, evine FAES tarafından baskın düzenlendiÄŸini ileri sürdü.

Kendisini geçen hafta ülkenin geçici baÅŸkanı ilan eden Guaido, "Åžu anda FAES evimde, ailemin evinde. Orada bulunan kızımın başına gelecek her ÅŸeyden Maduro sorumludur." ifadelerini kullandı.

ABD'LÄ° SENATÖRDEN PAYLAÅžIM

Florida eyaletinin Cumhuriyetçi senatörü Marco Rubio ise Twitter hesabından Guaido ve 20 aylık kızının evinden çıkarken çekilen bir fotoÄŸrafını paylaÅŸtı.

"20 aylık çocuÄŸuyla apartmandan çıkıyor." notunu düÅŸen Rubio, "Maduro askerleri, (Guaido'nun) eÅŸini sorgulamak için bu sabah geldi. Basın ve diplomatik heyetler durumu gözetlemek için oraya geldi. Gözünü korkutma çabaları" deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, ülke basınında özel kuvvetler mensubu bazı kiÅŸilerin Guaido'nun yaÅŸadığı binaya girdiÄŸi ancak Guaido'nun evine girmeden bilgi topladıktan sonra ayrıldıkları yönünde bilgiler yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.