Sosyal Medya

Güncel

CHP’li üye derdini Mevlüt Uysal'a anlattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.



Büyükçekmece'yi mahalle mahalle gezerek vatandaÅŸlarla bire bir iletiÅŸim kuran BaÅŸkan Uysal, CHP'li seçmenlerden de büyük destek görüyor.

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye BaÅŸkan Adayı Mevlüt Uysal Büyükçekmece halkının dertlerini dinlemeyi sürdürüyor.

Pınartepe Mahallesi'ni ziyaret ederek esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Uysal, mahalledeki bir kıraathaneye uğradı.

Mahalle sakinleriyle çay içip muhabbet eden BaÅŸkan Uysal'a, vatandaÅŸlar ilk elden dertlerini, sorunlarını anlattılar.

Ulaşım, imar, alt ve üst yapı çalışmaları gibi birçok konunun ele alındığı sohbette CHP üyesi olduÄŸunu söyleyen bir vatandaşın sözleri dikkat çekti.

-CHP'LÄ° VATANDAÅžTAN HASAN AKGÜN'E ÅžOK-

“15-20 tane Meclis üyesi 240 bin nüfusun sırtına binmiÅŸ durumda” diyerek isyan eden CHP'li vatandaÅŸ “Åžu anda nasıl yönetildiÄŸini söylüyorum. Yani, CHP üyesi olmama raÄŸmen Hasan Akgün'den bu ilçe kurtarılmalı. BaÅŸka bir ÅŸey söylemiyorum” diyerek BaÅŸkan Uysal'a dert yandı.

Bu konuda çok fazla konuÅŸarak polemik yaratmak istemediÄŸini belirten BaÅŸkan Uysal, “Åžimdi arkadaÅŸlar, AK Parti Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı'nı Büyükçekmece'ye neden gönderdi? sorusunun cevabı tam da burada yatıyor.” diyerek kendisine destek veren vatandaÅŸa teÅŸekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.