Sosyal Medya

Güncel

PÖH ve JÖH'ün yeni silahı

TSK'nın en seçkin birimlerinden olan JÖH-PÖH sahadaki hakimiyetini günden güne artırıyor. Bu noktada Özel Kuvvetlere en önemli desteği Nano drone'lar veriyor.



Dünyanın en seçkin askeri birliklerinden olan JÖH-PÖH operasyon hakimiyetini sahada daha da kuvvetlendirmek için en teknolojik silah ve ekipmanları kullanıyor. Onlardan biri de Nano drone'lar.

GeçtiÄŸimiz günlerde Özel Kuvvetler envanterine giren Nano Ä°HA'lar, artık Jandarma'nın da kullanımında.

SAHA HAKÄ°MÄ°YETÄ°NÄ° ARTIRACAK

Kullanımı kolay ve saha hakimiyetini artırıcı özelliÄŸi bulunan Nano Ä°HA'lar artık Jandarmanın eli kolu konumunda. Cepte taşınabilecek kadar küçük boyutta olan Nano Ä°HA'lar gözle görülemediÄŸi gibi sesi de neredeyse duyulamıyor. Tüm bu özellikleriyle Mehmetçik'in sahadaki eli kolu oalacak olan Black Hornet'lar operasyonel faaliyetlerde bir numaralı destek ekipmanı olacak.

CANLI GÖRÜÅž DESTEĞİ

Özellikle üzerindeki kamera sayesinde gece gündüz ayırt etmeksizin görüÅŸ alabilen Nano Ä°HA, koordinat vererek hava desteÄŸini anlık olarak alabildiÄŸi gibi, kara operasyonlarında da nokta atışı yapma imkanı veriyor.

TSK'ya girmesiyle Özel Kuvvetler'in en önemli ekipmanlarından biri haline gelen Black Hornet PKK'lı teröristlerin yeni korkulu rüyası haline geliyor. Zira sahada bulunan PÖH-JÖH birlikleri ÅŸimdiden bu ekimana sahip olaya baÅŸladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.