Sosyal Medya

Bakan Akar'dan Fırat'ın doğusu ve Münbiç mesajı

Fırat'ın doğusu ve Menbiç'e yönelik olası harekat açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Akar "Türk Silahlı Kuvvetleri kendisine düşen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı, her türlü hazırlığı tamamdır" dedi.



Fırat'ın doÄŸusu ve Menbiç'e yönelik olası harekat hakkında açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Akar "Türk Silahlı Kuvvetleri kendisine düÅŸen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı, her türlü hazırlığı tamamdır. Yeri ve zamanı geldiÄŸinde Münbiç'te de Fırat'ın doÄŸusunda da gerekli faaliyetler, görevler yerine getirilecektir" dedi.
 
Akar "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) kendisine düÅŸen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı, her türlü hazırlığı tamamdır. Yeri ve zamanı geldiÄŸinde Münbiç'te de Fırat'ın doÄŸusunda da gerekli faaliyetler, görevler yerine getirilecektir'' açıklamasını yaptı. ''Bazı hainler olayları saptırıyor, 'Kürtler, Araplar' diyor, yanlış adresler gösteriyor'' diyen Akar, ''TSK'nın tek hedefi teröristlerdir'' ifadelerini kullandı.
 
Bakan Akar, Kuzey Irak'ta Türk üssüne yönelik saldırıya iliÅŸkin ise '' Erbil yönetiminin zamanında ve kapsamlı tepkisi, aldığı tedbirler, tarafımızdan memnuniyetle karşılanmıştır'' dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.