Sosyal Medya

Güncel

İran'ın stratejisi, Siyonist rejimi ortadan kaldıracak

En rütbeli Devrim Muhafızlarından General Hüseyin Salami, İran'ın stratejisinin, Siyonist rejimi Ortadoğu’nun siyasi haritasından silmek olduğunu İran Devlet Televizyon kanalında açıkladı.



En rütbeli Devrim Muhafızlarından General Hüseyin Salami, Ä°ran'ın stratejisinin, Siyonist rejimi OrtadoÄŸu'nun siyasi haritasından silmek olduÄŸunu Ä°ran Devlet Televizyon kanalında açıkladı.

Hüseyin Salami gazetecilere verdiÄŸi demeçte, Ä°srail'in savaÅŸ ilan etmesi durumunda, Ä°srail'in ortadan kaldırılacağına ve iÅŸgal altındaki bölgelerin de özgür kalacağına dair teminat verdi. Salami verdiÄŸi demeçte, Ä°srailliler'in Filistin'de cesetlerini gömmek için bir mezarlığa bile sahip olmayacaklarının altını çizdi.

Ä°ran'ın stratejisinin, Siyonist rejimi siyasi haritadan silmek ve Ä°srailliler'in katliamlarına son vermek olduÄŸunu özellikle belirtti.

Ä°ran, Suriye savaşı sırasında Suriye Devlet BaÅŸkanı BeÅŸar Esed'e, askeri danışmanlar ve Devrim Muhafızlarının dış operasyonlarından sorumlu seçkin bir birim olan Al Quds Force güçlerini katkı saÄŸlamak için göndermiÅŸti.

Bir hafta önce, Ä°srail Hava Kuvvetleri, Suriye topraklarında El Kudüs hedeflerini ve Suriye savunma bataryalarını da bombalamıştı. Ä°srail,savaşın başından bu yana birçok kez Lübnan Hizbullah'ının Åžii milislerini veya Ä°ran ordusunun mevkilerini hedef alarak, Suriye'ye saldırılarda bulundu.

Kaynak: EricFaye, Reuters.fr, timeturk.com

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.