Sosyal Medya

Güncel

CHP'nin İzmir adayına Ak Parti'den ilk yorum

CHP'nin İzmir adayının MKYK'ya sunulmasının ardından AK Parti'den ilk yorum AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi.



CHP'de Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı için Seferihisar Belediye BaÅŸkanı Tunç Soyer'in adın MYK'ya sunuldu. CHP'nin Ä°zmir adayı için AK Parti'den ilk yorum AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Hamza DaÄŸ'dan geldi. Kanal 7'de Mehmet Acet'in sunduÄŸu BaÅŸkent Kulusi programında konuÅŸan DaÄŸ ÅŸunları söyledi;

ALLAH KÄ°MSEYÄ° CHP'DE AKTÄ°F SÄ°YASETÇÄ° YAPMASIN

"CHP'de sistem farklı. Biz kesin sonucu bekleyeceÄŸiz yorum yapmak için. Bir bakarsınız Aziz KocaoÄŸlu'nu da gösterebilirler. CHP'de böyle ÅŸeyler olabiliyor biliyorsunuz. Ben CHP'nin en çok oy aldığı ilde siyaset yapıyorum. Geçenlerde ÅŸunu söyledim "Allah kimseyi CHP'de aktif siyasetçi yapmasın" Kurtlar sofrası gibi, ben dünyada baÅŸka bir örneÄŸini görmedim.

CHP'de adayın Tunç bey olması, Aziz bey olması ve ya baÅŸka birinin aday olması bizim çalışmalarımızı etkilemez. Biz kendi adaylarımızı belirledik, çalışmalarımızı yapıyoruz. Nihat beyin adaylığı konusunda çok iyi tepkiler alıyoruz.Nihat Bey'in Denizli'de yaptığı çalışamalar Ä°zmir'de biliniyor. Nihat Bey Ä°zmir'i tanıyor.

Anketlerde oran vermek gibi bir durumumuz yok ama ben ÅŸöyle baktığımda AK Parti CHP, HDP, MHP'de bir miktar bir iniÅŸ var. Hiç bir siyasi bir partide çıkışa doÄŸru ÅŸuanda bir durum söz konusu deÄŸil. Hepsi kararsıza gidiyor.

24 Haziran'daki tablonun aynının korunduÄŸunu ve bizim kararsızları dağıttığımızda birazda daha üste çıktığımız görülüyor.

Daha önceden sandığa gitmeyenler 3-4 civarında oluyordur ÅŸimdi 7-8 civarında çıkıyor.

Yani kararsızları dağıttığımızda üç aÅŸağı beÅŸ yukarı 24 Haziran'daki tabloya oluÅŸuyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.