Sosyal Medya

Ekrem İmamoğlu: Kimlik üzerinden siyaset yapılmasından bu millet usandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat isimli programa konuk oldu.



Halkın en önemli sıkıntılarının başında ekonomik zorluklar ve iÅŸsizliÄŸin yer aldığını belirten Ä°mamoÄŸlu, "Pazarlarda bunu derinden hissediyorsunuz. Ä°stanbul ekonomiyi yoksulluÄŸu bu kadar hissediyorsa, Türkiye'yi Allah korusun" ifadelerini kullandı.

'BU MÄ°LLET KÄ°MLÄ°K ÜZERÄ°NDEN SÄ°YASET YAPILMASINDAN USANDI'

Ä°mamoÄŸlu, "HDP'den nasıl oy alacaksınız?" ÅŸeklindeki soruya "Biz Ä°stanbulluyuz. Kürt vatandaÅŸlarımızın en fazla yaÅŸadığı kent Ä°stanbul. Ä°stanbulluyuz ayrım yapmayız. EkmeÄŸimiz, çayımız aynı. Kimlik üzerinden siyaset yapılmasından bu millet usandı" yanıtını verdi.

'YILDIRIM 1 NÄ°SAN'DA SEVDİĞİ MESLEÄžE GERÄ° DÖNECEK'

Ä°mamoÄŸlu, yerel seçimlerdeki rakibi Binali Yıldırım'ın Meclis BaÅŸkanlığı'nı bırakmaması hakkında ise ÅŸu yorumu yaptı:

Ben yerinde olsam Meclis BaÅŸkanlığı görevinden istifa ederdim. Bir anayasa maddesi var. Ancak benim ÅŸahsi gündemim deÄŸil. Bu kadar tartışmak da hoÅŸ deÄŸil. Ancak 1 Nisan'da sevdiÄŸi mesleÄŸe geri dönecek. Biz kazanacağız.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.