Sosyal Medya

Meral Akşener: Abdullah Gül için çalışan CHP'liye oy vermem

Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya, bugünkü köşesinde, konuyla ilgili olarak dikkat çeken bir yazı kaleme alırken, Üsküdar'da oy kullanacak olan Akşener'in, CHP'nin Üsküdar'da aday göstermeyi düşündüğü Mehmet Bekaroğlu'na oy vermeyeceğini aktardığını iddia etti.



"CumhurbaÅŸkanlığı seçim sürecinde Abdullah Gül’ün ortak aday olması için uÄŸraÅŸ veren BekaroÄŸlu’na zaten tavırlı olan AkÅŸener’in tepkisi gecikmedi" diyen Sarıkaya, AkÅŸener'in ve Ä°YÄ° Parti'lilerin, BekaroÄŸlu'nun adaylığı netleÅŸirse, Üsküdar için oy vermeyeceÄŸini ifade etti. 
 
Bu tavırdan sonra konunun yeniden iki lider arasında müzakere edildiÄŸini belirten Sarıkaya, "Beklenti Bodrum modelinin Üsküdar’da da uygulanması, ancak bu kez Ä°YÄ° Parti ile CHP’nin belirlediÄŸi bir ismin CHP listesinden gösterilmesi yönünde…" dedi.
 
Muharrem Sarıkaya'nın yazısı şu şekilde:
 
"Ä°ki liderin de kurmaylarına aktardıklarından yansıyan bilgilere göre, AkÅŸener oyunu evinin bulunduÄŸu Ä°stanbul Üsküdar’da kullanacağını anımsattı.
 
KılıçdaroÄŸlu bunun üzerine Üsküdar’a CHP milletvekili Mehmet BekaroÄŸlu’nu düÅŸündüÄŸünü bildirdi.
 
CumhurbaÅŸkanlığı seçim sürecinde Abdullah Gül’ün ortak aday olması için uÄŸraÅŸ veren BekaroÄŸlu’na zaten tavırlı olan AkÅŸener’in tepkisi gecikmedi.
 
Üsküdar seçimini CHP’nin geçen sandık çok az oyla AK Parti’ye kaptırdığını anımsatıp, 'BekaroÄŸlu ile saÄŸ seçmenin de muhafazakarların da Karadenizlilerin de oyunu alamayız' dedi.
 
KılıçdaroÄŸlu’nun BekaroÄŸlu konusundaki tutumu devam edince de AkÅŸener’in tavrı net oldu:
 
'Evimin bulunduÄŸu Üsküdar’da oy kullanacağım, BüyükÅŸehir’de anlaÅŸmamız gereÄŸi aday sizden olduÄŸu için kendi partime zaten oy atamıyordum, ama ÅŸimdi ilçemde de oy veremeyeceÄŸim.'
 
BekaroÄŸlu olması halinde Ä°YÄ° Partililerin de kendisini tercih etmeyeceÄŸini söyleyince konunun bir daha müzakere edilmesi kararına varıldı.
 
Beklenti Bodrum modelinin Üsküdar’da da uygulanması, ancak bu kez Ä°YÄ° Parti ile CHP’nin belirlediÄŸi bir ismin CHP listesinden gösterilmesi yönünde…"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.