Sosyal Medya

Güncel

Temel Karamollaoğlu’ndan Abdullah Gül yorumu: Korkuyorlar

Saadet Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül ve Erdoğan'ın eski yol arkadaşları hakkında 'seslerini yükseltmeyerek hata yapıyorlar, korkuyorlar' dedi



Saadet Partisi Genel BaÅŸkanı Temel KaramollaoÄŸlu, T24 internet haber sitesinden Åžirin Payzın'ın gündeme iliÅŸkin sorularını yanıtlayarak önemli açıklamalarda bulundu. Payzın'ın "Orta dönemde birlikte yürüdüÄŸü arkadaÅŸları ya da siyasetçiler de artık AK Parti'de deÄŸiller; bunu nasıl deÄŸerlendiriyorsunuz? Ä°kincisi, mesela Abdullah Gül ÅŸu anda çok sessiz, siyasete girmiyor. Neden sessizler?" sorusuna Saadet Partisi lideri KaramollaoÄŸlu, 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül olmak üzere ErdoÄŸan'ın eski yol arkadaÅŸlarının "seslerini yükseltmeyerek hata yaptıklarını, üzerlerine gelinmesinden kortukları için konuÅŸamadıklarını, ancak yanlışlara 'yanlış' demeleri gerektiÄŸini" vurguladı.

"KORKUYORLAR"

"Bence hata yapıyorlar. Yani ÅŸu an, bugün AK Parti'de artık yerleri olmayan, Tayyip Bey'in yola çıktıklarındaki arkadaÅŸları, aslında ÅŸu anda seslerini yükseltmeleri icap eder." diyen KaramollaoÄŸlu, "Yapılan yanlışlara “yanlış” demeleri icap eder. Ama endiÅŸeliler. Çünkü Tayyip Bey bu gibi konularda affetmiyor. Nasıl ki ‘kriz' kelimesini çıkardı sözlükten, ‘af' kelimesini de çıkardı. Yok. Affetmiyor. Sen benimle beraber aynı düÅŸüncelere sahip deÄŸilsen, “hainsin” diyorlar. Hain dedikleri insanın da tepesine binip, nesi varsa her ÅŸeyini ortaya dökmek istiyorlar. Bundan dolayı da korkuyorlar." dedi.

KaramollaoÄŸlu, sözlerine ÅŸu ÅŸekilde sürdürdü:

"BaÅŸka türlü izah edemiyorum ben. Yani bugün, hakikaten Tayyip ErdoÄŸan'la beraber yola çıkan ve artık onun gidiÅŸatının ülkeyi iyi bir noktaya götürmeyeceÄŸini gören arkadaÅŸları, seslerini çıkarmıyor. Halbuki çıkarmaya ihtiyaç var. Bakın adım adım geldik. Düne kadar bunlar söylenebiliyordu. Artık söylenemiyor. KonuÅŸamıyorlar. Yani ben bunu geçmiÅŸte söylüyordum. Yani bundan üç sene önce, “Ya baÅŸkan bu iÅŸ böyle gitmez” diyenler, ÅŸimdi yeri geldi tekrar vazife aldılar. Olmaz. Siz yanlışı gördüÄŸünüz yerde, söylemek mecburiyetindesiniz. Söylemezseniz, yarın başınıza bugün korktuÄŸunuzdan daha büyük felaketler gelebilir, Allah saklasın. Sadece ÅŸahıslar deÄŸil, toplum böyle bir ÅŸeyle karşı karşıya."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.