Sosyal Medya

Güncel

CHP'den 'Aziz Kocaoğlu açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, Aziz Kocaoğlu'nun İzmir'de aday adaylığını açıklamasını değerlendirdi. Öztrak, 'Sayın Kocaoğlu aday adaylarımızdan bir tanesi, diğer tüm aday adaylarıyla eşit şartlarda değerlendirilecektir' dedi.



CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel BaÅŸkan Kemal KılıçdaroÄŸlu baÅŸkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Toplantı sırasında Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak basın mensuplarının karşısına çıktı.

AZÄ°Z KOCAOÄžLU AÇIKLAMASI

Öztrak, soru üzerine Aziz KocaoÄŸlu'nun Ä°zmir'de aday adaylığını açıklamasını da deÄŸerlendirdi. "Ä°zmir adayı henüz açıklanmadı ve Sayın KocaoÄŸlu yeniden aday olacağını söyledi. Bununla ilgili MYK'da bir deÄŸerlendirme yapıldı mı?" sorusuna Öztrak, ÅŸöyle yanıt verdi:

"Bütün adaylarımızın bir an önce açıklanması için arkadaÅŸlarımız hızla çalışıyorlar. Mümkün olursa bu hafta yapılacak ilk Parti Meclisi toplantısında bu adayların açıklanacağını bana ifade ettiler. Sayın KocaoÄŸlu aday adaylarımızdan bir tanesi. DiÄŸer tüm aday adaylarıyla eÅŸit ÅŸartlarda deÄŸerlendirilecektir."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.