Sosyal Medya

Güncel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş hakkında soruşturma başlatıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.



Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, "26 doÄŸu ve güneydoÄŸu ilimizde 37 bin 710 adres deÄŸiÅŸikliÄŸi haksız, gerçeÄŸe uygun olmayan ÅŸekilde yapılmıştır." dedi.

Soylu, "(31 Mart seçimleri) Sosyal medyadan provakasyon oluÅŸturmaya, toplumu manipüle ederek kitlesel hareketlilik hedefleyenlere karşı, seçime özel oluÅŸturacağımız 'BiliÅŸim Suçları ile Mücadele Ekiplerimiz' seçim sürecince görev yapacaklardır." ifadelerine yer verdi.

LÜTFÄ° SAVAÅž HAKKINDA SORUÅžTURMA

 Öte yandan Bakan Süleyman Soylu, Hatay BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Lütfi SavaÅŸ hakkında soruÅŸturma baÅŸlatıldığını bildirdi.

Hatay BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Lütfü SavaÅŸ daha önce Twitter hesabından"Reyhanlı, Yayladağı, Altınözü ilçelerimizde bir Suriyeli çıkıp 'Ben baÅŸkan adayıyım.' dese ÅŸu an kazanabilecek durumda. 5 sene sonra Kırıkhan'ı kazanabilecek durumda olacak. 10 sene sonra Hatay'ı kazanabilecek durumda olabilecek." paylaşımında bulunmuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.