Sosyal Medya

Güncel

AK Parti'de istifa

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinin AK Parti İlçe Teşkilatı kurucuları arasında bulunan ve 2016 yılından beri ilçe başkanlığı görevini yürüten Kaya, görevinden istifa etti.



Diyarbakır'da AK Parti Çermik Ä°lçe BaÅŸkanı Sehit Kaya, görevinden ve partiden istifa etti.Kaya, istifa açıklamasında "AK Parti'de siyaset yapma imkanımızın kalmadığını görüyorum" dedi.

Çermik AK Parti Ä°lçe TeÅŸkilatı kurucuları arasında bulunan ve 2016 yılından beri ilçe baÅŸkanlığı görevini yürüten Sehit Kaya, görevinden ve partiden istifa ettiÄŸini açıkladı.

AK Parti'den siyaset yapma imkanı kalmadığı iddiasıyla istifa ettiÄŸini söyleyen Kaya, "31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde aday adaylık sürecinde geliÅŸen olay ve bununla beraber gerek yerelde, gerekse de Diyarbakır'daki AK Parti siyasi temsilcilerinin meydana getirdiÄŸi bu tahribatı göz önüne aldığımız zaman ben ve arkadaÅŸlarımın yerelde AK Parti'de siyaset yapma imkanımızın kalmadığını görüyorum. Gerek Çermik'teki siyasiler, gerekse de Diyarbakır'daki siyasi temsilcileri bize reva gördüÄŸü bu muameleyi kabul etmemiz mümkün deÄŸil. YaÅŸanan bu süreci Çermik halkı en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirecektir" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.